Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παρέμβαση από τον Βαγγέλη Λουκέρη με προεκλογικό αντίκτυπο(;)

Το πρόσφατο γεγονός που συνταράζει Ελλάδα και Ευρώπη με την σύλληψη και φυλάκιση της Εύας Καΐλη επαναφέρει στο προσκήνιο βασικές αρχές της πολιτικής που φροντίζουμε να ξεχνάμε.

Στελέχη χωρίς επαγγελματικά ένσημα  και σταθερές πολιτικές θέσεις εισβάλουν σαν σίφουνας στα πολιτικά κόμματα και αναρριχώνται παραμερίζοντας αρχές, αξίες, ιδέες και στηριζόμενα στην χαλαρή των συμπολιτών μας, καταλαμβάνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θεσμικές θέσεις.

Οι επόμενες βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές  είναι μια ευκαιρία οι ψηφοφόροι να καθαρίσουν το τοπίο σε όλα τα κόμματα και τις δημοτικές παρατάξεις από παρόμοιες πολιτικές.

Ειδικά εδώ στην Κεφαλονιά γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, και κανείς δεν θα έχει το άλλοθι οτι δεν ήξερα,  δεν γνώριζα, παρασύρθηκα.

Οι επιλογές πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπ όψιν την κοινωνική, εργασιακή και πολιτική πορεία όλων όσων θα ζητήσουν την ψήφο μας

Η ΝΔ  στην Κεφαλονιά έχει δείξει διαχρονικά ότι στελέχωσε  τα ψηφοδέλτια της  με συμπολίτες κύρους, με διαχρονική πολιτική και κομματική πορεία με αρχές και αξίες και κυρίως με έντιμη και διαρκή συνεισφορά στον συμπολίτη.

Χαράλαμπος Μεσσάρης, Παναγής Γεράκης, Πέτρος Αλιβιζάτος, για να αναφερθώ σε αυτούς που δεν βρίσκονται σήμερα μεταξύ μας, ήταν από τα στελέχη αυτά που δεν έπεσαν με αλεξίπτωτο στο νησί, που είχαν λαμπρές εργασιακές καριέρες πριν διεκδικήσουν την ψήφο μας, αλλά κυρίως είχαν αρχές, αξίες και διαχρονικά έντιμη κομματική και πολιτική παρουσία.

Γιατί τελικά στην πολιτική δεν έχει αξία πως μπαίνεις  αλλά σημασία κυρίως έχει πως βγαίνεις.

Βαγγέλης Λουκέρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ