Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
10.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου

Σήμερα συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου, τον οποίο ενημέρωσα για θέματα αστυνόμευσης στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Με τον κ. Υφυπουργό συζητήσαμε για τον προγραμματισμό του Υπουργείου σχετικά με την καλοκαιρινή περίοδο του 2023, καθώς και τα νέα δεδομένα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την καλύτερη διαχείριση των αφίξεων.

Η σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης, δημιουργεί και μεγαλύτερες ανάγκες. Με βάση τα στοιχεία των αφίξεων του 2022 στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, προκύπτει αύξηση +7% σε σχέση με το 2019, με τον αριθμό αφίξεων να φθάνει στις 353.000.

Η επιπλέον ενίσχυση που έλαβαν τα νησιά μας το καλοκαίρι του 2022 ήταν 20 αστυνομικοί (12 δόκιμοι και 8 μόνιμοι). Ζήτησα από τον κ. Υφυπουργό ο αριθμός αυτός να αυξηθεί το καλοκαίρι του 2023, με βάση τα νέα στοιχεία.  Συμφωνήσαμε ο σχετικός προγραμματισμός να ξεκινήσει έγκαιρα. Με τη θεσμική μου ιδιότητα και σε συνεργασία με το Υπουργείο και την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα παρακολουθώ το ζήτημα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται