Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Υπερίων: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» πραγματοποιεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 την 10η Εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση στις 11:00 το πρωί στην 2η αίθουσα του ΚΔΗΦ στο Λογγό στο Ληξούρι

Προσκαλεί

όλα τα μέλη της (γονείς – Κηδεμόνες – Δικαστικούς Συμπαραστάτες – φίλους των Α.μεΑ.) καθώς και τοπικούς εκπροσώπους της πολιτείας και της Εκκλησίας, της Περιφέρειας, των Δήμων, εκπροσώπους φορέων – σωματείων, τους χορηγούς της, τους εθελοντές της και το ευρύ κοινό,  να παραβρεθούν προκειμένου να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα 3 ετών (δεν πραγματοποιηθήκαν Γενικές Συνελεύσεις και οικονομικοί απολογισμοί των προηγούμενων ετών λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του COVID – 19) καθώς και προτάσεις και στόχους για το 2023.

Μετά το τέλος της Συνέλευσης θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ,  Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και για την ανάδειξη εκπροσώπων για το 20ο ΕΚλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2023 στην Αθήνα.

Θα παρακαλούσαμε να τηρηθούν μέτρα προστασίας (μάσκες) κατά του COVID-19 και των άλλων ΙΩΝ.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος, Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου