Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αρνητικός ο κυνηγετικός σύλλογος στην πρόταση του υπουργείου για την επέκταση του Εθνικού Δρυμού Αίνου

Πολλές περιοχές της Ελλάδας μπαίνουν στην Δημοσιά Διαβουλευση για επέκταση των περιοχών NATURA. Η πρόταση του υπουργείου, για την Κεφαλονια, είναι η επέκταση του Εθνικού Δρυμού Αίνου. (Στον παρακάτω χάρτη έως τώρα ο δρυμός ήταν οι μπλε περιοχές, η πρόταση είναι να μπουν και οι κόκκινες περιοχές)

Η θέση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολιού είναι απόλυτα αρνητική. Η πρόταση αυτή δεν αφορά μονό το κυνήγι αλλά πολλές άλλες δραστηριότητες σε αυτές τις περιοχές όπως κτηνοτροφία, μελισσοκομεία και άλλες αγροτικές δραστηριότητες.

Θα θέλαμε όλους τους φίλους του συλλόγου, και όχι μόνο, να αναρτήσουν την άποψη τους προκειμένου να ενισχύσετε την αρνητική εξέλιξη αυτής της πρότασης.

Αφήνουμε το σχόλιο μας για το σχέδιο αυτό, έως 28/2/2023, πατώντας στο ακόλουθο σύνδεσμο (στο κεφαλαίο 4):

https://ypen.gov.gr/diavouleusi/forums/forum/dimosia-diavoyleysi-toy-ergoy-ekponisi-eidikon-perivallontikon-meleton-syntaxi-proedrikon-diatagmaton-prostasias-kai-schedion-diacheirisis-gia-tis-perioches-toy-diktyoy-natura-2000/epm-5a-perioches-natura-2000-ton-perifereiakon-enotiton-kerkyras-kefallonias-ithakis-leykadas-kai-zakynthoy/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ