Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
24 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αισιοδοξία στο ΠΑΣΟΚ μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Αθήνα

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής
Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Αργοστόλι, 19.3.2023

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Electra Metropolis στην Αθήνα, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός, Σταύρος Τουλάτος, μαζί με τους Παύλο Γερουλάνο (Α’ Αθηνών) Ανδρέα Βαγγελάτο (Β.Τ. Αθηνών), Μάρα Κουκουδάκη (Α’ Πειραιώς), συνομίλησαν με τους ετεροδημότες των νησιών μας. 

Παρόντες επίσης, ο Βασίλης Κατσαφάδος (Α’ Πειραιώς), η Ρωξάνη Μπέη (Α’ Αθηνών), ο Θοδωρής Λώλος, ο Χρήστος Δημτσιούδης (μέλη Κ.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ.), ο Παντελής Αμούργης (Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης), ο Βαγγέλη Σπάθης, η Μαριολένη Νεοφύτου (διατελέσαντες Πρόεδροι της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά), ο Χαράλαμπος Αναλυτής, ο Σπύρος Διονυσάτος (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών), ο Ηλίας Γαλιατσάτος (Πρόεδρος Συλλόγου απανταχού Καμιναράδων), η Μάρα Λύσσαρη (Πρόεδρος Συλλόγου Επτανησίων, Τα Ιόνια) αλλά και αναρίθμητοι φίλοι και σύντροφοι από κάθε γωνιά της Αθήνας και του Πειραιά.   

Το ζεστό χειροκρότημα μετά το πέρας των ομιλιών αποδεικνύει τη πίστη στο Ψηφοδέλτιο του Νομού, το οποίο χαρακτηρίζει η Ενότητα & η Ανανέωση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Κεφαλονιά & στην Ιθάκη, που πραγματοποιεί πολιτικές εκδηλώσεις με το σύνολο των Υποψηφίων του, οι οποίοι έχουν ευρεία αποδοχή στη τοπική κοινωνία και συσπειρώνουν τη βάση της Παράταξης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, η προάσπιση των αδυνάμων με την επαναφορά του κοινωνικού κράτους, η δημιουργία πλαισίου για τη κοινωνική κατοικία, η ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με την ανάγκη στελέχωσης των Νοσοκομείων & λειτουργίας της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, η προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών, η αναγκαιότητα έργων υποδομής στα νησιά μας, μετά τις φυσικές καταστροφές των προηγούμενων ετών.

Τα ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίζει στο δρόμο της σοβαρότητας, της αξιοπρέπειας, της στελεχιακής ανανέωσης, των πολιτικών θέσεων και της ειλικρίνειας, συσπειρώνοντας ξανά τη Κοινωνία για τη Νέα Αλλαγή που απαιτεί ο τόπος μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται