Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νησί για όλους: Η ανάγκη του δημάρχου για επιβεβαίωση…

Κατά τη συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του θέματος για την ένταξη της πράξης «Παρεμβάσεις Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας Δήμου Αργοστολίου», ο δήμαρχος έκανε μια απαρίθμηση έργων τα οποια έχουν ενταχθεί και ζήτησε από τον επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά, νησί για όλους», Αλέξανδρο Παντελειό να πει ένα μπράβο.

Ο Α. Παντελειός απάντησε στο δήμαρχο:

Χαίρομαι που σε καθε στιγμή χρηματοδότησης ή υλοποίησης έργων νιώθει την ανάγκη ο δήμαρχος να ζητήσει την επιβράβευσή μας. Εμείς ουδέποτε φοβηθήκαμε να δώσουμε συγχαρητήρια, να πούμε πως συμφωνούμε, να ψηφίσουμε πράγματα και έργα τα οποία θεωρούμε σημαντικά. Αν θυμάστε κάποιο έργο το
οποίο καταψηφίσαμε να μας το πείτε. Σε όλες τις περιπτώσεις που κληθήκαμε να ψηφίσουμε, είτε να σας πούμε “μπράβο” για τις ενέργειές σας, το κάναμε.

Και το κάναμε γιατί εμείς δεν είμαστε η παράταξη που θέλουμε να κερδίσουμε από την αποτυχία σας. Οι πολίτες του δήμου μας θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να αξιολογήσουν τόσο το έργο σας -το όποιο έργο σας- όσο και τη στάση και τις προτάσεις των υπολοίπων παρατάξεων.

Δεν θέλουμε να κερδίσουμε από την αποτυχία σας, ίσα-ίσα, θέλουμε να επιτύχετε σε όσα επιδιώκετε γιατί οι δήμοι και η διοίκηση έχουν συνέχεια. Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση, αν οι πολίτες του δήμου Αργοστολίου επιλέξουν εμάς στην επόμενη δημοτική θητεία, να παραλάβουμε από εσάς καμένη γη. Θέλουμε να κάνετε έργα, θέλουμε να σας βοηθήσουμε και θα σας βοηθήσουμε όπου χρειαστεί.

Και, αν τελικά αξιωθούμε να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή, είναι βέβαιο πως θα θέλαμε στο δημοτικό συμβούλιο μια αντιπολίτευση σαν αυτή που υπηρετούμε εμείς. Μια αντιπολίτευση που στέκεται δίπλα στη δημοτική αρχή στα σωστά και -όπως οφείλει- την κατακρίνει ή ζητάει το λόγο για τα δύσκολα.

Αντιπολίτευση προτάσεων και συνεργατικής διάθεσης και όχι στείρα και μηδενιστική.

Κεφαλονιά, νησί για όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ