Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ι. Κοσμάτος για Σ. Σαμούρη: παλαιοκομματικές ικανότητες μετάθεσης ευθυνών & δεινότητα συσκότισης θεμάτων που τον αφορούν

Κύριε Σαμούρη που βρίσκεστε;

                                                                                                                             Αργοστόλι 11/5/2023

Ενώ η φιλοζωική κοινότητα αναμένει, επίματαίω φρονώ, τη πρόσκληση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας για τη διαχείριση  των πτηνών στον Κούταβο ,όπως υποσχέθηκε, ανακαλύπτουμε  ότι διαθέτει παλαιοκομματικές ικανότητες μετάθεσης ευθυνών σε άλλους φορείς και πρόσωπα καθώς και εξαιρετική δεινότητα συσκότισης των θεμάτων που τον αφορούν. Επίσης ανακαλύψαμε ότι δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος η επικοινωνία με τον κ. Σαμούρη και δεν θα το επιχειρούσαμε εάν ένα μετά το άλλο τα ζώα καθημερινά δεν  χάνονταν  με ευθύνη του Δήμου Αργοστολίου.

Στο Δελτίο Τύπου και στα φιλικά ραδιόφωνα,πάντα με μονόλογο,  ο κ. Αντιδήμαρχος  ενημερώνει τους δημότες ότι ό χώρος όπου βρίσκονται τα εγκαταλελειμμένα ζώα ανήκει στη Γεωργική σχολή ή στον Φορέα του Αίνου. Τον ενημερώνουμε, μετά από έρευνα δική μας, ότι   χώρος αυτός έχει παραχωρηθεί από τη Γεωργική Σχολή στο Δήμο πλέον, γι αυτό εξάλλου ο ίδιος ο Δήμος δεντροφύτευσε την περιοχή. Ο Φορέας του Αίνου δεν έχει αρμοδιότητα στο χώρο αυτό αφού ο υγροβιότοπος δεν είναι περιοχή Ναtura.Και το πιο σημαντικό, το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. αντιδήμαρχος, είναι ότι τα γραφεία του Φορέα του Αίνου στον Κούταβο έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο. Προφανώς δεν παραχωρείς κάτι όταν δεν σου ανήκει.

Καλούμε τον Κ. Σαμούρη να μη κρύβεται πλέον και να ασχοληθεί με το θέμα σοβαρά, καθότι έχει τη πλήρη αρμοδιότητα. Φυσικά, δεν  κάνουμε αναφορά στην ηθική διάσταση του θέματος που έπρεπε να έχει τη δική της βαρύτητα.  Εμείς  θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση των ζώων αυτών  με οποιοδήποτε τρόπο.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Κοσμάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ