Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
16.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αστόχησε η κούνια στην κεντρική παιδική χαρά Αργοστολίου | Ευτυχώς δε χτύπησε κανένα παιδί

Γιαγιά που είχε πάει το εγγονάκι της στην κεντρική παιδική χαρά του Αργοστολίου τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κούνια να σπάει κι ένα κοριτσάκι να πέφτει στο έδαφος. Πριν το συμβάν καθόταν στην κούνια το μόλις 6,5 ετών κοριτσάκι της ενώ το παιδί που καθόταν στην κούνια όταν αυτή έσπασε ήταν δέκα ετών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η θορυβημένη γιαγιά, η κούνια ξεκόλλησε σα χαρτί από το σίδερο και το παιδί που τη χρησιμοποιούσε δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “αν ήταν η εγγονή μου που ήταν μικρή και η κούνια ψηλά δεν ξέρω τη θα έκανα αν μου έπεφτε το κομμάτι από το σίδερο στο κεφάλι“. Ευτυχώς το δεκάχρονο κοριτσάκι έπεσε με τρόπο που δε χτύπησε αλλά τα ερωτήματα παραμένουν:

Υπάρχει τακτικός έλεγχος για το αν η πιστοποίηση της παιδικής χαράς συνεχίζει να ισχύει;

Υπάρχει προσωπικό του Δήμου που να συντηρεί τις παιδικές χαρές ή είναι αφημένες στο “άσ’ στο κι όπου πάει”;

Όπως βλέπει η Δημοτική Αρχή, οι φράχτες που σήκωσε μέσα στο χώρο της παιδικής χαράς και οι εικόνες με τις κάμερες δε βοηθούν σε τίποτα… Απλώς αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία του έργου και δημιούργησαν μία κακή αίσθηση για τον παιδότοτο και το δημόσιο πάρκο που υπάρχει εκεί. Η καλή λειτουργία και η συντήρηση ενός παιδότοπου έχει άλλες προϋποθέσεις μακριά από αστυνομοκρατούμενες λογικές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ