Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
22 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

Ι. Κοσμάτος: καταγγελία για μη υλοποίηση απόφασης ΔΣ για τη φροντίδα των πτηνών του Κουτάβου

KATAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΒΟΥ

Μετά από δύο μήνες αδιαφορίας και εμπαιγμού από τη διοικούσα δημοτική παράταξη , δέησε αυτή να καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα συνδημοτών μας για τη προστασία και φροντίδα των πτηνών του Κουτάβου. Με χαρά πιστέψαμε ότι  τα αιτήματά μας έγιναν δεκτά, όταν μάλιστα  με ομόφωνη αποφασίστηκε  να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία των ζώων και τον εξωραϊσμό του χώρου όπου εγκαταβιούν.

Βιαστήκαμε να χαρούμε ή μάλλον έπρεπε να γνωρίζουμε καλύτερα τις θεατρικές ικανότητες του  κ Δημάρχου, του κ. Προέδρου του Δ.Σ και του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Ενημερώνουμε  λοιπόν τους συνυπογράφοντες το αίτημα και τους υπόλοιπους συνδημότες και συνδημότισσες  ότι μετά από δύο βδομάδες δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Δεν έχει καν τοποθετηθεί κάδος απορριμμάτων, δεν έχει καθαριστεί ποτέ ο χώρος, δεν έχει δοθεί τροφή και νερό.  Να μη μιλήσουμε βέβαια για περίφραξη , για τοποθέτηση τεσσάρων ξύλινων οικίσκων ή κάλυψη της περιοχής με θαμνώδη βλάστηση τα οποία και αυτά ήταν στα αιτήματά μας.

Ελπίζουμε στο επόμενο διάστημα να φανούν πιο υπεύθυνοι και να υλοποιήσουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί είναι θέμα συνέπειας, αξιοπιστίας , σεβασμού στο θεσμό και στους Δημότες.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Κοσμάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται