Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παναγής Καππάτος / Σημαντική εξέλιξη στον οδικό άξονα Αργοστόλι- Πόρος

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στη δημοπράτηση του  εθνικού έργου του οδικού άξονα Αργοστόλι -Πόρος. Με απόφασή που υπέγραψε ο γενικός διευθυντής χωροταξικής, περιβαλλοντικής και αγροτικής πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Δ. Παναγιωτόπουλοςεγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Βελτίωση του οδικού άξονα Αργοστόλι Πόρος με φορέα υλοποίησης την ΕΥΔΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Η εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεσηγια την ανάπτυξη του εν λόγω έργου. Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει τη συνέχιση της διαδικασίας του σταδίου των απαλλοτριώσεων έτσι ώστε να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα. Επιπλέον αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του οδικού άξονα, που ο προϋπολογισμός του ξεπερνάει τα 55.000.000 ευρώ.

Η αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης μήκους 37 χιλιομέτρων έχει έντονο αναπτυξιακό πρόσημο, καθώς θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την ασφαλή μετακίνηση κατοίκων, επισκεπτών και εμπορευμάτων του νησιού μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ