Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

EBEKI / Με επιτυχία η ενημέρωση με τους Γ. Καββαθά & Β. Καμπάνη

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΒΒΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΠΑΝΗ

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, «Μαρία Σκλαβουνάκη» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Απριλίου, η  ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιο Καββαθά και τον Πρόεδρο της ΠΟΦΕΕ, Βασίλη Καμπάνη.

Τους ομιλητές υποδέχτηκανο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής, ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Καμπανός και ο Οικονομικός Επόπτης, Γεώργιος Λασκαράτος.

Οι δύο ομιλητές επικεντρώθηκαν στις τελευταίες αλλαγές τόσο της φορολογικής όσο και της εργατικής νομοθεσίας, στη λειτουργία της ψηφιακής κάρτας εργασίας, αλλά και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης (διασύνδεση ταμειακών μηχανών και pos, εύρεση προσωπικού κτλ).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού, Ελένη Παπαναστασάτου, ο Πρόεδρος της ΕΦΕΕΚΙ, Μιχάλης Βασιλάτος και μέλη του Δ.Σ. αυτής.

Μετά τις εισηγήσεις, ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και τα μέλη του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, που είχε ως συμπέρασμα την έντονη ανησυχία για το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω των επικείμενων αλλαγών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση οι επιχειρηματίες των νησιών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ