Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
28.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δήμος Σάμης / Νέο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων & ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

Ο Δήμος Σάμης ενημερώνει αναφορικά με το νέο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων προκειμένου οι δημότες να είναι σε θέση να προγραμματίσουν τις  εργασίες τους καιπαράλληλα να μην μένουν μεγάλου μεγέθους αντικείμενα εκτεθειμένα  για μέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑΔΗΜΟΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΗΣ
ΤΡΙΤΗΔΗΜΟΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗΔΗΜΟΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΥΛΑΡΟΥ
ΠΕΜΠΤΗΔΗΜΟΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑΕΡΙΣΟΥ

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Σάμηςγια την ομαλή τήρηση του προγράμματος στα κάτωθι στοιχεία:

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

2674360201

  • ΩΡΕΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ:

09:00-13:00

Τμήμα Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής /

Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου


Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/07/2024 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΩΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.

ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ:

  1. Στον ιδιοκτήτη ανεπιτήρητου παραγωγικού ζώου που ταυτοποιείται από τη σήμανση του ζώου, επιβάλλονται πρόστιμα 50€ ανά ζώο για αιγοπρόβατα και 150€ ανά ζώο για βοοειδή. Το πρόστιμο βεβαιώνεται από την Τριμελή Επιτροπή της παραγράφου 8 του Ν.4056/12 αρθ. 17, ενώ επιβάλλεται και εισπράττεται από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου.
  2. Στην περίπτωση που ιδιοκτήτης ανεπιτήρητου παραγωγικού ζώου αιτηθεί την επιστροφή του εντός του δεκαημέρου της παραγράφου 6, το συγκεκριμένο ζώο επιστρέφεται, αφού ο ιδιοκτήτης του, καταβάλλει πρόστιμο 10€ ανά μέρα διατήρησης του ζώου στη Δημοτική Κτηνοτροφική Εγκατάσταση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ