Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
31 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πυροσβεστική / Ευχαριστήρια επιστολή για ευγενικές χορηγίες

« Ευχαριστήρια επιστολή »   

               Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας η οποία αποτυπώθηκε μέσω της χορηγίας δύο (2) παλετών νερού και λοιπού εξοπλισμού ,για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του πυροσβεστικού προσωπικού της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας.           

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά τους : Η Παπαδάτος – Α. Τότολος Ο.Ε.  και τους κ.κ Βαβάση Παναγή, Γαβριελάτο Κωνσταντίνο, Γρούζη Μαρία, Κουρκουμέλη Νικόλαο, Μανέντη Διονύση, Μπαζίγο Μιχάλη, Σκληρό Ιωάννη, Σκουζή Χρήστο, Τσιλιμιδό Σπυρίδωνα, Παντελειό Δημήτριο, Φωτεινάτο Ιωάννη. 

             Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη του από μέρους σας ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία. Η ευαισθησία σας, για συμπαράσταση και βοήθεια προς τις  Πυροσβεστικές Υπηρεσίες  Νομού Κεφαλληνίας, εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους τους υπαλλήλους και δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας με την ίδια αμείωτη θέληση και ένταση.

          Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία με γνώμονα και προτεραιότητα την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

                                                                                    Ο   Διοικητής

                                                                        Μιλτιάδης Γεωρ. Καραγεωργιάδης

                                                                                                                                            Πύραρχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ