Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
14 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Σκατζούπης κερδίζει τις εντυπώσεις! | Που μπορείτε να τον βρείτε

Επειδή πολλοί συμπολίτες μας, μας στέλνουν μηνύματα και μας ρωτούν για το που μπορούν να βρουν το βιβλίο του Γιάννη Βαρούχα “Άγγελοι επί γης” από τις εκδόσεις Περισπωμένη, κάναμε σήμερα μία βόλτα στην πόλη και εντοπίσαμε τα σημεία που μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί.

Κατά την έρευνά μας συνειδητοποιήσαμε ότι στην πράξη το βιβλίο έχει πάρει άλλο τίτλο! Αντί για “Άγγελοι επί γης”, ο κόσμος το αποκαλεί “Σκατζούπη” απ’ το όνομα του πρωταγωνιστή που προφανώς κλέβει την παράσταση! Όσοι το έχουν διαβάσει μέχρι στιγμής, εκφράζουν ειλικρινές ενδιαφέρον και μεγάλη αποδοχή για το περιεχόμενο, την αληθινή ιστορία και τα μηνύματα του βιβλίου.

Ξεκινώντας την προσπέλαση του Αργοστολίου από την είσοδο της πόλης, συναντήσαμε πρώτα τον Σκατζούπη στο “Βιβλιόδεντρο” του κ. Πάνου Μελά. Σύμφωνα με τον κ. Μελά, η πρώτη παρτίδα των αντίτυπων που παρέλαβε εξαντλήθηκε (έχει μείνει μόλις ένα, αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω) και γι’ αυτό το λόγο έκανε νέα μεγαλύτερη παραγγελία που την περιμένει από μέρα σε μέρα.

Προχωρώντας στην οδό Σιτεμπόρων, συναντήσαμε εκ νέου τον Σκαντζούπη στο βιβλιοπωλείο “Ο Κύβος” και μάλιστα στη βιτρίνα του! Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παναγή Μοσχονά για τη φιλοξενία ο οποίος μας μετέφερε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση του βιβλίου από τους συμπολίτες μας.

Στο τέρμα της οδού Σιτεμπόρων ο Σκατζούπης “κρύβεται” ανάμεσα στα παπούτσια του κ. Παναγή Έρτσου, καθώς εκεί μπορείτε να βρείτε τα αντίτυπα που περίσσεψαν από την κεντρική παρουσίαση. Αναζητήστε την κ. Ειρήνη Ποδηματά, τη γιαγιά του Σκατζούπη!

Τέλος, ο Σκατζούπης έχει και οικολογική συνείδηση! Γι’ αυτό θα τον βρείτε και στο “Lagom”, το πρώτο zero waste μαγαζί του Αργοστολίου στην οδό Χοϊδά από την κ. Ειρήνη Γκοτσοπούλου.

Τις επόμενες μέρες ο συγγραφέας του βιβλίου θα επισκεφτεί το ARK για να αποδώσει τα χρήματα των πνευματικών δικαιωμάτων του στο καταφύγιο όπως είχε δεσμευτεί. Οπότε θα υπάρξει νέα δημοσίευση για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε και νέα σημεία διάθεσης του βιβλίου που σήμερα δεν είχαν προλάβει να προμηθευτούν αντίτυπα, αλλά που μας διαβεβαίωσαν ότι θέλουν να τα φιλοξενήσουν στα μαγαζιά τους.
Το ταξίδι συνεχίζεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται