Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025
15.9 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ήταν απλά υπέροχοι! (βίντεο)

Το περασμένο τριήμερο, 7, 8 & 9 Αυγούστου 2020, το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ παρουσίασε τη νέα θεατρική παραγωγή του, “Λεπτές Ανθρώπινες Αποχρώσεις” στο ανοιχτό θεατράκι, στην Νέα Πολιτιστική Εστία ( πρώην Οικοτροφείο ) , στη Λάσση , Αργοστολίου.

Η παράσταση ήταν σπονδυλωτή με 4 μονόπρακτα, που παρουσιάζονται με την σειρά :

– “ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ”, του Γκαμπριέλ Αρού, βασισμένο στα Διηγήματα του Α. Τσέχωφ , σε απόδοση Γ. Καλατζόπουλου, ( παίζει ο Μάκης Μαρκέτος ).
– “ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ”, της Λίας Χατζοπούλου , ( παίζουν η Διονυσία Κακονύχτη και η Ειρήνη Μάνθου ).
– “ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ”, του Α. Λοριότ – σε μετάφραση Σαντίνας- Ανίτας Μαρκέτου , ( παίζουν Ειρήνη Κουνάδη και Ρωσσέτος Λούζης )
– “ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ”, απόσπασμα , του Γ. Μουρσελά , ( παίζουν Σπύρος Ζαπάντης , Μάκης Μαρκέτος και η Χρύσα Μαρκάτου ) .

Δείτε το βίντεο του kefaloniastatus.gr με αποσπάσματα απ’ τα μονόπρακτα και την ομιλία του προέδρου του ΕΘΚ, Σπύρου Ζαπάντη :

Η σκηνοθεσία ήταν ομαδική και με την πολύτιμη και δημιουργική βοήθεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Αλέξανδρου Λυκούρα .
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση για το έργο έγραψε ο νέος μουσικός Αντώνης Παπανικολάτος .
Στην παράσταση παίζουν ζωντανά οι μουσικοί : Σοφία Παντελάδη ( ακορντεόν ) , Γεράσιμος Πετράτος (κιθάρα ) και Αντώνης Παπανικολάτος ( πιάνο ).
Στην Τεχνική Υποστήριξη είναι η Βίκη Φωκά και ο Γεράσιμος Ιακωβάτος.
Πολύτιμη βοήθεια στις κατασκευές και τα σκηνικά έδωσε η Άννα Φωκά

Το kefaloniastatus.gr συγχαίρει το ΕΘΚ για το μεράκι και την αγάπη του στον πολιτισμό και εύχεται να καλύψει πολλές ακόμη πρωτοβουλίες τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ