Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
12.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πεσσάδεια 2020 : Καλλιτεχνική έκθεση υψηλού επιπέδου (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη, 11/8/2020, με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της καλλιτεχνικής έκθεσης για τα Πεσσάδεια 2020 στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης “Κωνσταντίνος Παρθένης”. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πλήθος καλλιτεχνών από διάφορους τομείς όπως : Ζωγραφική, κεραμικά, κόσμημα, φωτογραφία και κατασκευές με φυσικά υλικά.

Λίγο πριν την έναρξη τα καθίσματα σε αραιή διάταξη για την αποφυγή μετάδοσης του κορωναϊού.

Ο πανέμορφος χώρος της έκθεσης γέμισε από κόσμο τηρώντας ωστόσο παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της διασποράς του κορωναϊού.

Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και γέμισε το χώρο.

Όσες και όσοι παραβρέθηκαν στο άνοιγμα της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη Ράνια Φραγκισκάτου, διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περατάτων, στην ομιλία της με θέμα “Ζωγραφική και παιδί”.

Ράνια Φραγκισκάτου

Στην εκδήλωση βρέθηκε και απήυθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργοστολίου, κ. Α. Βαλλιανάτος, ενώ παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Μιχαλάτου και ο Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Μαραβέγιας.

Ανδρόνικος Βαλλιανάτος

Οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση είναι οι :
Σοφία Αράβου
Τζόγια Καππάτου
Τζόγια Θεοφάνη
Μιμίκα Μηλάτου-Μιχαηλίδη
Άννα Χαρτουλιάρη
Μαρία Φορέστη
Μαρία Πετράτου
Στέλλα Κομηνά
Ιουλία Αποστολάτου
Βάσω Σκλαβούνου
Κόνι Μπακουλάκη
Κάκια Γελάρδου
Ευτυχία Χαρτουλιάρη
Γεράσιμος Αποστολάτος (Jerry)
Ευάγγελος Ευαγγγελάτος
Σπύρος Ματιάτος
Κλαούντιο
Μάκης Καρακώστας

Σε αρμονία τοποθετημένα τα εκθέματα πλάι στο φυσικό περιβάλλον και τον όμορφο διάκοσμο.

Η έκθεση όπως είπαμε ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 11 Αυγούστου, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 με ώρες λειτουργίας : 7.00μμ έως 10.00μμ κάθε απόγευμα.

Το επίπεδο των εκθεμάτων μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ενώ χρειάζεται και ειδική αναφορά στον πρόεδρο του χωριού, κ. Γεράσιμο Χαρτουλιάρη, για τη μέριμνα και τη φροντίδα του προκειμένου να πραγματοποιηθούν αυτά που είδαμε κι ακούσαμε.

Για όσους έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην Πεσσάδα και να παρακολουθήσουν την έκθεση, τους το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια της έκθεσης στο κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης “Κωνσταντίνος Παρθένης” :


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ