Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
19.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σχόλιο αναγνώστη σχετικά με το άρθρο της Στέλλας Λιάτου “Πολιτιστικός Διεθνισμός”

Ωραίο το άρθρο σου , πλήρες και αποκαλυπτικό , λυπηρά αποκαλυπτικό και εξοργιστικά αποκαλυπτικό… Αποκαλύπτει την αδιαφορία μας, την ανεπάρκειά μας, τη δουλοφροσύνη μας σε πλείστους όσους τομείς… 

Μα καλά αυτοί οι “εθνοπατέρες” ψηφίζουν ό,τι τους σερβίρεται χωρίς περίσκεψη , χωρίς αιδώ , έτσι , ελαφρά τη καρδία ,χωρίς την παραμικρή εκτίμηση των συνεπειών ;! Ουσιαστικά αυτοαναιρούνται : με τι μούτρα θα ζητήσουν αργότερα την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα όταν ψηφίζουν νόμους που στην πράξη είναι εναντίον της επιστροφής ! Οι του Βρετανικού Μουσείου θα μας τρίψουν ακριβώς αυτό το νόμο στη μούρη !


Στη μούρη βέβαια πρέπει να τους τριφτεί κι αυτό το άρθρο όταν αργότερα που τυχόν η “επικαιρότητα” θα το επιβάλλει -δυστυχώς μόνο αυτή- θα παίξουν το θεατράκι των “ενδιαφερομένων” τάχα , που μη τα ρωτάς πόσο “μοχθούν” και “κοπιάζουν” για την επιστροφή .


Και μια κι ο λόγος περί “επικαιρότητας” , αυτά τα κανάλια , τα μέσα , τι κάνουν στα σοβαρά ;! Είδηση είναι μόνο ο κορωνοϊός , το εμβόλιο , η Τουρκία – που  τουρκιά είμαστε και ο Ερντογάν θάναι η τιμωρία που μας αξίζει γιατί εδώ βασιλεύει το άδικο , παντού! Είδηση είναι μόνο τα λεφτά ; τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου , ενώ ετούτα εδώ τα εγκλήματα περνούν στα κρυφά κι ούτε καν στα ψιλά των τάχα μου “ειδήσεων” ; Είδηση είναι μόνο ό,τι γαργαλάει τη φαυλοπεριέργειά μας και μας κάνει κτήνη ; – γιατί έτσι καταντήσαμε!- όχι η Παιδεία ; ο Πολιτισμός ;
Και φύρα είναι, χασούρα τελικά γι’αυτούς και η Εκπαίδευση και ο Πολιτισμός !

Κι αν μπορούσαν , αν δε λογάριαζαν το πολιτικό -δυστυχώς μόνο αυτό!- κόστος μιας τέτοιας χοντροκομμένης αλήθεια κίνησης , όλα θα τα ξεπουλούσαν και θα τα έδιναν σε ιδιώτες , όλα τα μουσεία και τις αρχαιότητες κι όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης , από κορφής μέχρις ονύχων! Κι όχι μόνο οι τωρινοί κυβερνητικοί αλλά και οι προηγούμενοι έδωσαν τέτοια δείγματα , και πολύ φοβάμαι και οι επόμενοι…Όλα λοιπόν ! για να κατέβουμε πιο πολύ κάτω , πιο πολύ αποκτηνωμένοι , πιο πολύ του χεριού τους , οι κανάγιες!

Στράτος

Δείτε το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ο αναγνώστης μας στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://kefaloniastatus.gr/culture/2021/01/politistikos-diethnismos-einai-o-dane/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ