Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
15.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – “Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου” αναμνήσεις από το πολύπαθο Νησί!

Τον Νοέμβριο του 2014, η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου, προσκεκλημένη της χορωδίας “Η φωνή της Κερύνειας”, ταξίδεψε στην Κύπρο, προσκεκλημένη της χορωδίας “Η φωνή της Κερύνειας”.

Συμμετείχε από κοινού με τη χορωδία “Η φωνή της Κερύνειας” σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου της Κύπρου.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίας, Άντρης Αναστασιάδου.

Κατά την παραμονή τους στο Νησί και την υπέροχη φιλοξενία από τους φίλους της Κυπριακής Χορωδίας, τα μέλη και οι συνοδοί της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου, ξεναγήθηκαν στα αξιόλογα αρχαία μνημεία, τα μουσεία, τις φυσικές ομορφιές αλλά και στις πληγές που έχει αφήσει στο Νησί η Τουρκική εισβολή το1974.

Σήμερα 20 Ιουλίου 2021, μαύρη επέτειο αυτού του τραγικού γεγονότος, εμείς, οι άνθρωποι της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου, ξαναφέρνουμε στη μνήμη μας συγκινητικές στιγμές από αυτό το ταξίδι τον Νοέμβριο του 2014, στο πολύπαθο Νησί.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το επόμενο ραντεβού που έχουμε δώσει με τους φίλους της χορωδίας “Η φωνή της Κερύνειας”, για να τραγουδήσουμε μαζί ¨ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” στην Κερύνεια, να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Από το κανάλι Youtube του Διονύση Γασπαρινάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ