Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια στο Πόρο!

Μια πραγματικά υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια και το φως του φεγγαριού είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν χτες το βράδυ στο συναυλιακό χώρο που δημιουργήθηκε και τα γεμάτα μαγαζιά στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου Κεφαλονιάς!

Τραγουδιστές αυτής της εξέχουσας πολιτιστικής εκδήλωσης του Δήμου Αργοστολίου ήταν οι λαμπροί Κεφαλονίτες Άγγελος Ανδρεάτος και Μελίσα Μαρκαντωνάτου! Όλοι οι μουσικοί ήταν Κεφαλονίτες και ένας Θιακός!

Ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος αποκάλυψε πριν αρχίσει η μουσική εκδήλωση στο πολυπληθή κοινό πως ο Άγγελος Ανδρεάτος κατάγεται και ο ίδιος από τον Πόρο. Μάλιστα, ο Άγγελος Ανδρεάτος παρουσίασε στο τέλος στον κόσμο τον Ποριώτη παππού του Διονύση Σεριάτο αποσπώντας κι αλλά θερμά χειροκροτήματα και την συγκίνηση των παρευρισκομένων!

Ανάμεσα στους θεατές της εκδήλωσης ήταν όπως φαίνεται στην φωτογραφία μου, εκτός από τον Πρόεδρο του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, και ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου του Δήμου Αργοστολίου και πολιτευτής Αριστοτέλης Μπατιστάτος!

Σπύρος Καγκάδης

Δείτε το βίντεο μου με ολόκληρη τη συναυλία εδώ:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=567050171144679&id=1152243956

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ