Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κεφαλονιάς “ΚΥΜΑΤΑ”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα Σελίδα συναντήσαμε στο facebook που μας θύμισε κάτι όμορφο. το Seanema! Όταν ήρθε στα πράγματα η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου σταμάτησε το Seanema, αν και το τελευταίο είχε κερδίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Προφανώς λόγω μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων…

Ωστόσο, μετά από τρία χρόνια βλέπουμε να επανέρχεται κάτι ανάλογο στην πολιτιστική σκηνή της Κεφαλονιάς. Στην εν λόγω Σελίδα αναφέρεται ότι:

“Το κινηματογραφικό Φεστιβάλ “ΚΥΜΑΤΑ” στην Κεφαλλονιά θα κάνει το ντεμπούτο του το 2022 και φιλοδοξεί να έχει έναν διεθνή και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Προβλέπονται ειδικά κινηματογραφικά αφιερώματα χωρισμένα σε θεματικές και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και σεμινάρια.

Επίσης το Φεστιβάλ θα προσκαλέσει καλλιτέχνες και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο για μια γιορτή στην έβδομη τέχνη.”

Προσεχώς αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τους δημιουργούς. Προς το παρόν έχουμε την παρακάτω ανάρτηση:

Το κινηματογραφικό Φεστιβάλ “ΚΥΜΑΤΑ” στην Κεφαλλονιά θα κάνει το ντεμπούτο του το 2022 και φιλοδοξεί να έχει ένα διεθνή χαρακτήρα όπως επίσης να αναδείξει την Κεφαλονιά ως κινηματογραφικό προορισμό. Προβλέπονται κινηματογραφικές προβολές και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και σεμινάρια.

Για το 2022 κλείνουμε ραντεβού από τις 16 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 για το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κεφαλλονιάς.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Kινηματογραφικό Φεστιβάλ “ΚΥΜΑΤΑ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ