Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
13.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιακωβάτειος: Διαδρομές μαζί & Πειρατικές με τις Γιάννα Ευαγγελάτου και Διονυσία Ωκεανία Μουρελάτου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 -7-2022 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΖΙ !!

Μία υπέροχη διαδρομή ακολουθήσαμε σήμερα, με οδηγούς μας τις αγαπημένες μας εμψυχώτριες, Γιάννα Ευαγγελάτου και Διονύσια- Ωκεανία Μουρελάτου, τη διαδρομή της καρδιάς μας!!!Πως μπορούμε να είμαστε μαζί, με αγάπη, αλληλοβοήθεια και σεβασμό; Η Γιάννα και η Διονυσία – Ωκεανία είχαν ετοιμάσει υπέροχες δραστηριότητες για την ομαδικότητα, την αγάπη και το σεβασμό μεταξύ των μελών μιας κοινότητας- ομάδας. Διαβάσαμε το απόσπασμα από το βιβλίο αφόρμησης “Ψηλά Βουνά” , μιλήσαμε για τον εαυτό μας, φτιάξαμε την “καρδιά” της ομάδα μας, συζητήσαμε και ακολούθησε παιχνίδι!!!Ήταν μια υπέροχη, δημιουργική μέρα για τα Ληξουριωτάκια μας !

Ευχαριστούμε ολόψυχα την Γιάννα Ευαγγελάτου και τη Διονυσία -Ωκεανία Μουρελάτου. Ευχόμαστε στις αγαπημένες μας, Γιάννα και Διονυσία – Ωκεανία καλό καλοκαίρι!!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δήμητρα Μαρούλη για την πολύτιμη βοήθειά της! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που παρακολουθούν τις δράσεις της Βιβλιοθήκης μας και με την παρουσία τους μας γεμίζουν χαρά.

ΠΕΜΠΤΗ 21 -7-2022 ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ !!

Σήμερα η Βιβλιοθήκη μας γέμισε χαρούμενες φωνές από υπέροχους πειρατές και υπέροχες πειρατίνες !! Οι αγαπημένες μας εμψυχώτριες Γιάννα Ευαγγελάτου και Διονύσια- Ωκεανία Μουρελάτου είχαν ετοιμάσει για τους “πειρατές μας” ένα υπέροχο εργαστήριο! Η Γιάννα και η Διονυσία – Ωκεανία πάντα κοντά στη Βιβλιοθήκη μας με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και άξιες δασκάλες που τιμούν το επάγγελμα τους!! Σήμερα είχαν ετοιμάσει υπέροχες δραστηριότητες με θέμα τις Πειρατικές Διαδρομές !! Διαβάσαμε ένα υπέροχο βιβλίο , ακολούθησε το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού , η ομάδα που κέρδισε άνοιξε το σεντούκι και πόσα καλούδια είχε μέσα!!Βέβαια εμείς οι Ληξουριώτες είμαστε φιλότιμοι πειρατές και τα καλούδια τα μοιραστήκαμε με όλα τα παιδιά!! Στο τέλος φτιάξαμε υπέροχες ζωγραφιές!! Ήταν μια υπέροχη, δημιουργική μέρα για τα Ληξουριωτάκια μας !

Ευχαριστούμε ολόψυχα την Γιάννα Ευαγγελάτου και τη Διονυσία -Ωκεανία Μουρελάτου επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δήμητρα Μαρούλη για την πολύτιμη βοήθειά της! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που παρακολουθούν τις δράσεις της Βιβλιοθήκης μας και με την παρουσία τους μας γεμίζουν χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται