Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023
27 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

Νέα έκδοση | Το έκθεμα του μήνα | Η συζήτηση του Ιουλίου

ΤΟ ΕΚΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ   

       Το Έκθεμα του Ιουλίου παρουσιάζεται από τον Τάκη Τόκκα, πρόεδρο του Διαπολιτισμικού Κέντρου Ιονίου–Ionian Center και Casa-Museo/Οίκος-Μουσείο (Καραβόμυλος Κεφαλονιάς). Πρόκειται για τη μία από τις δύο σπουδαίες κασέλες, που εκτίθεται στο Μουσειακό Τμήμα της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης.  Οι σχετικές πληροφορίες είναι ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης μας: http://vivl-lixour.kef.sch.gr

 Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

          Η έβδομη για το 2022 διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης θα  πραγματοποιηθεί προς το τέλος Ιουλίου από τον Ηλία Τουμασάτο, εκπαιδευτικό Κοινωνικών Επιστημών στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, δρα Ιονίου Πανεπιστημίου,  MSc στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με θέμα «Οι μαθητές στο Σχολείο: γνώση και συμπεριφορά». Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για την ημερομηνία, για τον τρόπο παρακολούθησης της διαδικτυακής ομιλίας και για τη διαδικασία συμμετοχής στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

         Με ιδιαίτερη ικανοποίηση γνωστοποιούμε στους φίλους της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης αλλά και σε κάθε συμπολίτη μας την έκδοση του νέου βιβλίου της Βιβλιοθήκης μας: Γεώργιος Γ. Αλισανδράτος, «Για τον Μικέλη Άβλιχο».

         Πρόκειται για τη συγκέντρωση σε έναν τόμο όλων των μελετών και κάθε άλλου δημοσιεύματος του Γιώργου Γ. Αλισανδράτου (+2004) για τον Ληξουριώτη σατιρικό ποιητή Μικέλη Άβλιχο (1844-1917). Την επιμέλεια του τόμου είχε ο Πέτρος Πετράτος (σελίδες 160). Την έκδοση υποστήριξε ευγενικά η κ. Τασία Ευθυμιάτου-Αλισανδράτου, «σύντροφος ζωής και παιδείας» του Γ. Γ. Αλισανδράτου.

          Το βιβλίο μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από τα γραφεία της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (Μουσείο Ληξουρίου) είτε από τα βιβλιοπωλεία «Hapy House» (Mπάμπης Μουρελάτος) στο Ληξούρι και «Κύβος» (Παναγής Μοσχονάς) στο Αργοστόλι.

                                                                             ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                          ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται