Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
34 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

π. Ξενοφώντας / Ως ενεργός πολίτης οφείλω να καταδικάσω την ακραία πράξη του κλεισίματος του Δημοτικού Θεάτρου

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Ως ενεργός πολίτης του τόπου μου οφείλω να καταδικάσω την ακραία πράξη του κλεισίματος του Δημοτικού Θεάτρου Κέφαλος ακόμα κι αν το περιτύλιγμα είναι το <<Αναστολή λειτουργίας>>.

Αγαπητοί Άρχοντες του τόπου μου , εσάς που σας μνημονεύω σε κάθε Εκκλησιαστική πράξη ( Ειρηνικά , υπέρ του Ευσεβούς ημών Εθνους , πάσης αρχής κι εξουσίας εν αυτω) εσείς που οφείλετε να Άρχετε με σύνεση και γνώμονα το κοινό καλό αλλά και το μέλλον του τόπου που υπηρετείτε ως εκλεγμένοι από το λαό. Κι αυτό το μέλλον με την απόφασή σας το πληγώνετε. Πριν λίγες μέρες στην εορτή των Τριών Ιεραρχών που ήμουν καλεσμένος στο Βαλλιάνειο Λύκειο Κεραμειών μου επιδόθηκε πρόσκληση για την θεατρική Παράσταση των παιδιών μας << 9 τραγούδια θα σου πώ>>.

Τι έχετε να πείτε σε αυτά τα παιδιά που τους κλείνετε την πόρτα;

Δεν ξέρω τον λόγο, εσείς άρχετε. Ξέρω ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σ όλους όσους μεγαλώσαμε τα παιδιά μας στον χώρο , και αν ο λόγος που κλείνει το φως του νησιού μας είναι τιμωρητικός , πιστεύω ότι ο τρόπος είναι λανθασμένος. Δηλαδή αν τωρα που οι ιώσεις έχουν ιδιαίτερη έξαρση αποδεκατιστεί το προσωπικό του Θεάτρου , θα το κλείσετε;;; Αυτή είναι η μόνη λύση σε κάθε εργασιακό πρόβλημα; Τότε γιατι κι εσείς ( κι εγω ) ως γονείς οργιζόμαστε όταν οι αυριανοί ενεργοί πολίτες και σημερινοί μαθητές κλείνουν τα σχολεία σε κάθε πρόβλημα κάνοντας την περιβόητη …κατάληψη. Μήπως τους δίνετε λαβή να κινηθούν πιο political correct και να ονοματίζουν την κατάληψη… αναστολή λειτουργίας. Άρχοντες του τόπου μου .

Στην πόλη μας , στο νησί μας το φωτεινό πνευματικά κι ευλογημένο, το κλείσιμο του Θεάτρου μας αν μη τι άλλο θα κάνει πολλά κόκκαλα κεκοιμημένων μας δασκάλων να τρίζουν . Την άλλη Παρασκευή δεκαέξι του μήνα Φεβρουαρίου θα περιμένω να δω τα παιδιά μας να βάζουν το δικό τους γυαλιστερό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Πολιτισμού του νησιού μας .

Το κλείσιμο , λουκέτο , σφράγισμα ή έστω η <<αναστολή λειτουργίας >> είναι απαράδεκτο και ΔΕΝ πρέπει να γίνει.

Μετα τιμής
Παπα Ξενοφών Ζαρκάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ