Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λυσίππη / συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο των “Θυγατέρων της Πηνελόπης” της AHEPA

Σας ενημερώνουμε ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού σωματείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Λυσίππη» παραρτήματος Νο 418 των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» της AHEPA, είχαμε την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχουμε στο ετήσιο συνέδριο των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» που πραγματοποιήθηκε τις 6 Απριλίου 2024 στο Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου στα Γιάννενα.


Η διοργάνωση έγινε από το Τμήμα των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» Ιωαννίνων «Προμένεια» με Πρόεδρο την κυρία Πόπη Ζαβακοπούλου την οποία ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε, όπως και όλα τα μέλη των υπολοίπων Τμημάτων. Στην ετήσια αυτή συνάντηση, Τμήματα των ΘτΠ από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό, παρουσίασαν τις δράσεις και τα σχέδιά τους.


Η Πρόεδρός μας, κ. Ειρήνη Στεφάτου, στη δική της ομιλία ανέφερε πτυχές του πολύπλευρου φιλανθρωπικού και πολιτιστικού μας έργου από το 2011 που έχει ιδρυθεί το σωματείο στο νησί μας μέχρι και σήμερα.
Σύντομα θα ενημερωθείτε για τις επόμενες δράσεις μας και, φυσικά, για την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία της «Λυσίππης».


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο facebook: Daughters of Penelope Kefalonia Lysippi Chapter No 418.
Ευχαριστούμε θερμά όσους είναι κοντά μας και στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία μας.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της «Λυσίππης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ