Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στο ΥΠΑΙΘ ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν…

ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ!!!!

– Θεσμοθέτηση ελάχιστης βάσης εισαγωγής από κάθε Πανεπιστημιακό Τμήμα ως ποσοστό του μέσου όρου των μέσων επιδόσεων όλων των υποψηφίων στο σύνολο των μαθημάτων (Μ1, Μ2, Μ3, Μ4) του επιστημονικού πεδίου στο οποίο αντιστοιχεί το Τμήμα

-Διαδικασία εισαγωγής σε δύο φάσεις – για μεγαλύτερη έμφαση στην εκφρασμένη προτίμηση των υποψηφίων σε Πανεπιστημιακό Τμήμα εισαγωγής.
Φάση Α: συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου με περιορισμένο αριθμό επιλογών (σε αντίθεση με τον απεριόριστο αριθμό που ισχύει σήμερα).
Φάση Β: ακολουθεί την ανακοίνωση των επιτυχόντων της Φάσης Α, συμμετέχουν μόνον οι μη εισαχθέντες κατά την Φάση Α και οι επιλογές τους περιορίζονται σε όσα Τμήματα απέμειναν κενές θέσεις από την Φάση Α.

Μέσα σε μία τόσο τεταμένη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας με την ύλη των πανελλαδικών να πρέπει να καλυφθεί ενδεχομένως κατά μεγάλο ποσοστό ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με τα γνωστά προβλήματα παρουσιάζει και τις ανισότητες που δημιουργεί , έρχονται οι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ αυτές αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής και μάλιστα για τους φετινούς υποψήφιους!!!!

Αυτό είναι το τελευταίο που μας έλειπε και θα δημιουργήσει πολλά και ποικίλα προβλήματα στην προετοιμασία των υποψηφίων!!! Και υποστηρίζει ο κ. υφυπουργός ότι δεν επηρεάζει τους φετινούς υποψηφίους. Τελικά, αποδεικνύουν καθημερινά στο ΥΠΑΙΘ ότι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, αλλά που δυστυχώς οι αποφάσεις τους επηρεάζουν το πραγματικό σύμπαν των υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Έλεος πια!!!

Δημήτρης Ζαβιτσιάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ