Κυριακή 28 Απριλίου 2024
22 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μεγάλες αντιφάσεις που προβληματίζουν και γεννούν ερωτήματα…

Πρώτο μεταξύ των Ελληνικών ΑΕΙ είναι το ΕΚΠΑ (49ο στην ΕΕ και 180ο στον κόσμο). Το καλύτερο στην κατάταξη αυτή από τα ιδιωτικά κολλέγια είναι το Deree (American College of Greece) που κατατάσσεται στην 625η θέση στην ΕΕ και 2811η παγκοσμίως. δηλαδή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΕΙ ( Παν/μιο Ιωαννίνων που είναι 181ο στην ΕΕ και 581ο παγκοσμίως).

Παρόλα αυτά για τα ΑΕΙ θα ισχύσει Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που δεν θα ισχύσει για τα κολλέγια και τα ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ θα ΙΣΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΕΙ. Συνολική χρηματοδότηση όλων των ΑΕΙ ετησίως € 91,6 εκ. ευρώ.

Το κονδύλι για τους 1030 Ειδικούς Φρουρούς της ΟΠΠΙ σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους θα είναι 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!!! + ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (το ΓΛΚ γράφει ότι δεν μπορεί να τα υπολογίσει).

Μήπως πάει ο νους σας για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά ή είναι δύσκολο το ερώτημα;;

Δημήτρης Ζαβιτσιάνος

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/342970_kolegia-stin-oyra-ton-diethnon-katataxeon-alla-isotima-me-aei?fbclid=IwAR3QR-F2r_gsywRSWPzEpuTN_yC9hpMgqY-ETBvWCNy8RLtQbCwDvFuSNjo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ