Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
18.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωτική διάλεξη από την ιατρό Σπυριδούλα Βαβάση στο 4ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου

Εκ μέρους της Διευθύντριας του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου και του Συλλόγου των γονέων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ιατρό για τα μικρά ζωάκια μας, κυρία Spiridoula Vavasi, που αφιέρωσε χρόνο -παρά το βεβαρυμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα- για να επισκεφτεί το σχολείο μας και να ενημερώσει τα παιδιά μας πάνω σε ζητήματα του γνωστικού της αντικειμένου.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της θεματικής ενότητας που διδάσκεται στο σχολείο μας αυτήν την περίοδο και που έχει να κάνει με τη ζωοφιλία. Η ιατρός μίλησε με αμεσότητα στα παιδιά, όντας και η ίδια μητέρα τριών παιδιών, απάντησε στις ερωτήσεις τους ενώ τα βρήκε ήδη ενήμερα σε πολλά θέματα! Γεγονός που δείχνει το σημαντικό έργο που επιτελεί η Νηπιαγωγός και διευθύντριά μας κυρία Σοφία Αμβροσιάτου!

Παράλληλα, η κυρία Βαβάση είχε μαζί της ένα μικρό τετράποδο φίλο μας, τη σκυλίτσα Μίλκα!, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των παιδιών και έκανε ακόμη πιο συναρπαστική τη διάλεξη!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε στο κομμάτι που αφορά τις στειρώσεις και που απασχόλησε τα παιδιά μας τα οποία έλαβαν διαφωτιστικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Βαβάση που αποδεικνύει διαρκώς στην πράξη το ενδιαφέρον της για προσφορά και αλληλεγγύη στον ευαίσθητο επιστημονικό κλάδο που υπηρετεί πάντοτε με συνέπεια.

Γιάννης Βαρούχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ