Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
33.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΙΠ / Το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής & Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας στην 1η συνάντηση της κοινοπραξίας Health Hub

Κέρκυρα, 8 Ιουλίου 2024

Το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας (BiHELab) του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου συμμετείχε στην πρώτη επίσημη συνάντηση της κοινοπραξίας HealthHub (1-2 Ιουλίου 2024)

Η πρώτη επίσημη συνάντηση της κοινοπραξίας HealthHub στο JOIST InnovationPark στη Λάρισα, την έδρα του Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 2 Ιουλίου 2024. Το Εργαστήριο BiHELab του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως μέλος της κοινοπραξίας, συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της διήμερης συνάντησης, όπου οι εταίροι ανέπτυξαν στρατηγικές, ανέδειξαν τις συνέργειες και τα πακέτα υπηρεσιών και καθόρισαν το γενικότερο σχέδιο δράσης.

Το HealthHub αποτελεί έναν Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας που λειτουργεί ως σημείο αναφοράς της Ψηφιακής Υγείας σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του είναι η παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δημόσιες διοικήσεις του τομέα της υγείας και των φαρμάκων.

Το Εργαστήριο BiHELab του Ιονίου Πανεπιστημίου συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και προώθηση της ψηφιακής υγείας μέσω των ερευνητικών του δραστηριοτήτων και των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει. Η συμμετοχή μας στην κοινοπραξία HealthHub ενισχύει την προσπάθειά μας για την ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της υγείας και την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στην κοινοπραξία του HealthHub συμμετέχουν συνολικά 3 φορείς του δημοσίου, 8 Τμήματα Πανεπιστημίων, 6 Οργανισμοί Έρευνας και Τεχνολογίας, 3 πάροχοιυγείας και 6 Οργανισμοί στήριξης επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την κοινοπραξία HealthHub, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://ied.eu/about/health-hub/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ