Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απαράδεκτοι γιατροί και με θεσμικούς ρόλους. «Επειδή σ΄αγαπώ…»

Γράφει η Σοφία Αράβου - Παπαδάτου

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Εικόνα τίτλου. «Το εμβόλιο κουρεύει τις ακίδες του κορωνοϊού». Αριστερά τα μαγαζιά κλειστά, δεξιά ο κόσμος ελεύθερα πηγαίνει σινεμά. Αράβου Σ., έργο σε εξέλιξη…

Είναι τρομερό να ακούς γιατρούς, από οπουδήποτε  προερχόμενους, να καταφέρονται ενάντια στον εμβολιασμό του πληθυσμού, εν μέσω πανδημίας!

Σίγουρα υπάρχει προκατάληψη απέναντι στο επάγγελμα και την επιστήμη μας, κάθε ειδικότητας, γιατί κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Κάτι οι υπερτιμολογήσεις φαρμάκων, κάτι οι εξετάσεις που δεν χρειάζονται δημιουργώντας άχρηστες υπερθεραπείες! Κάτι η μη παρακολούθηση των επιστημονικών εξελίξεων, που οδηγούν σε υποθεραπείες από άγνοια! Κάτι οι ιδιωτικές κλινικές- με προδιαγραφές και τιμές ξενοδοχείων-SPA. Κάτι από δω κάτι από κει, κερδίσαμε την καχυποψία των συνανθρώπων μας και ας μην είναι όλοι ίδιοι οι γιατροί!

Εν μέσω πανδημίας όμως και αντιμέτωποι με έναν άγνωστο ιό, οφείλουμε συμμόρφωση και πειθαρχία, τουλάχιστον εμείς, οι υγειονομικοί. Όχι υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, αλλά διακριτική απόσυρση από την επαφή με τους ασθενείς εφόσον διαφωνούμε με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα. Αρκεί να αντικατασταθούν οι αποχωρούντες.

Δουλεύουμε σε ναρκοπέδιο και δεν θα καλέσουμε τους «πυροτεχνουργούς» να απασφαλίσουν τις νάρκες; Δεν θα δουλέψουν τα νοσοκομεία, τα δημόσια και ιδιωτικά ιατρεία,  με εμβολιασμένους γιατρούς και νοσηλευτές; Αμ τι κάνουμε τότε; Αυτοκτονούμε και με τις ευλογίες των άσχετων; Δεν θα μιλήσω για το ίδιο το κράτος που δεν έχει ΕΣΥ, που δεν έχει ΜΜΜ, που δεν έχει δασκάλους θρανία και σχολεία! Είναι γνωστά στο πανελλήνιο και ας έχουμε το νου μας, μη μας ξανατύχει! Δημόσια αγαθά είναι, Υγεία, Παιδεία, Περιβάλλον, Πολιτισμός, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα που «καιγόμαστε», κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Αμ οι ίδιοι οι γιατροί και επιπλέον θεσμικοί, να λένε στον κόσμο ότι το εμβόλιο είναι ρίσκο; Όταν έχουν εμβολιαστεί δισεκατομμύρια ανθρώπων στον κόσμο; Το α.α. (αντ΄αυτού) και άμεσα, βραχυπρόθεσμα, θέλω να δω στις προτάσεις τους. Τι προτείνουν δηλαδή!

Να τα λέει ένας απλός άνθρωπος ή ένας επιστήμονας άλλου χώρου, λες εντάξει, δεν γνωρίζει το βιολογικό εργοστάσιο που κουβαλάμε όλοι στο σώμα μας, αυτό το θαύμα της φύσης! Να το λένε όμως  γιατροί και νοσηλευτές, που ξέρουν ότι χωρίς τα κύτταρά μας ο ιός δεν μπορεί να πολλαπλασιαστεί; Είναι παμπόνηρος, φοράει «μανδύα» ακίδων-πρωτεϊνών, που το σώμα μας τα εκλαμβάνει σαν «φίλους» και τους επιτρέπει την είσοδο! Περνώντας στα κύτταρά μας ο ιός χρησιμοποιεί τις δικές μας μηχανές αναπαραγωγής. Μεταλλάσσεται, τροποποιείται  στην πλάτη μας!

Αν εμβολιαστούμε, πάπαλα το εργοστάσιο, κλείνει πόρτες στον ιό, τον οδηγεί στο θάνατο! Μόνο μέσα μας μπορεί να ζήσει, να αναπαραχθεί , να μακροημερεύσει, να μεταλλαχθεί, μέσα σε ανεμβολίαστα σώματα δηλαδή, και φτου κι απ΄ την αρχή!

Ναι δεν έχουμε τις μακρόχρονες μελέτες που χρειάζονται τα φάρμακα και τα εμβόλια! Η Επιστήμη  όμως έχει ζυγιάσει τα υπέρ και τα κατά και η ζυγαριά βαραίνει στα υπέρ! Είναι ο χρόνος που πιέζει, η ίδια η ζωή απέναντι στο θάνατο!

«Είναι η ζωή, ANOHTH λέω στον καθρέφτη μου, φτύνω τα μούτρα μου, για να μη φτύσω κάποιους!

Άνθρωπε, «Επειδή Σ΄Αγαπώ»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ