ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Η Πεσσάδα διαθέτει δυο πανέμορφες παραλίες, τη Βρύση και την Άμμο, με την τελευταία να κλέβει την παράσταση χάρη στην ολόλευκη, σαν πούδρα, άμμο της και τα γαλαζοπράσινα διάφανα νερά της που “αγκαλιάζονται” αρμονικά απ’ τα βράχια, συνθέτοντας ένα απίστευτο τοπίο.
Η Άμμος στην Πεσσάδα θεωρείται μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Τα νερά είναι τυρκουάζ καθώς αντικατοπτρίζουν την καταπράσινη φύση της Κεφαλονιάς τριγύρω. Πολλοί επισκέπτες, κυρίως Ιταλοί και Άγγλοι, έρχονται για να απολαύσουν τα υπέροχα νερά της! Εξαιτίας του μικρού της μεγέθους, καλό είναι να την επισκεφτείτε νωρίς το πρωί, αφού με 10-12 παρέες γεμίζει.
Πάνω από την παραλία υπάρχει χώρος για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, ενώ θα κατεβείτε στην ακτή με πέτρινα σκαλάκια. Εκτός από λουόμενους, η παραλία αποτελεί πόλο έλξης και για όσους αγαπούν τις καταδύσεις, αφού ο βυθός της είναι πραγματικά ονειρεμένος!



















