Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πολίτες πληρώνουν πρόστιμα εξαιτίας κατεστραμμένης σήμανσης

Λίγο πριν την είσοδο στο χωριό της Λακήθρας από τη μεριά του Αργοστολίου, υπάρχει μία κατεστραμμένη πινακίδα η οποία αναγράφει ως ανώτατο όριο ταχύτητας τα 30χλμ/ώρα.

Η μπογιά δεν επιτρέπει στους διερχόμενους οδηγούς να αναγνωρίσουν την πινακίδα

Μέχρι στιγμής το πρόβλημα θα ήταν μόνο η αντικατάσταση της πινακίδας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Ωστόσο, το γεγονός ότι η τροχαία πραγματοποιεί ελέγχους λίγο μετά το εν λόγω σημείο και βεβαιώνει πρόστιμα στους οδηγούς που δε συμμορφώνονται με τα 30 χλμ/ώρα, δίνει στο θέμα μια άλλη διάσταση.

Η τροχαία ορθά πράττει και κάνει τους ελέγχους.
Οι οδηγοί δε φταίνε όμως να πληρώνουν πρόστιμα – ειδικά αυτήν την περίοδο – επειδή δεν μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν μία κατεστραμμένη πινακίδα.

Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπιζόμαστε τους οδηγούς που εισέρχονται σε κατοικημένες περιοχές με υψηλές ταχύτητες. Σε αυτούς ας εξαντληθεί το γράμμα του νόμου!

Για τους οδηγούς όμως που πάνε με 35 ή 45 χλμ/ώρα και τους βεβαιώνεται πρόστιμο με βάση μία ανύπαρκτη πινακίδα, υπάρχει θέμα…

Τέλος, το kefaloniastatus.gr θα επανέλθει τεκμηριωμένα με νέα παρέμβαση όπου θα εξετάζουμε συνολικά το θέμα της σήμανσης για τα νησιά μας, καθώς δεν είμαστε οι μόνοι που θεωρούν ότι σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου οι πινακίδες είναι το λιγότερο… εκτός πραγματικότητας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ