Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Alpha Bank τώρα εγκαταλείπει τους Ποριότες!

Παρά τα διαρκή παράπονα, τις σχετικές δημοσιεύσεις και εκκλήσεις των Ελλήνων και ξένων κατοίκων του Πόρου φαίνεται τώρα ότι η Alpha Bank αφήνει τον Πόρο στην τύχη του! 

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η Alpha Bank χτες έφερε φορτηγό στο κατάστημα που διατηρούσε για πολλές δεκαετίες εδώ στη πόλη μας και αφαίρεσε το ΑΤΜ για να το πάει σε άλλη τοποθεσία στο Πόρο. 

Με το τρόπο αυτό η Alpha Bank, της οποίας το κατάστημα δεν λειτουργεί ειδικά τους μη καλοκαιρινούς μήνες εδώ και χρόνια, δείχνει ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει παντελώς το κατάστημα για πάντα. 

Αν και είναι γενική πολιτική των τραπεζών στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο να μειώνουν υπαλλήλους και φυσικά καταστήματα προς χάρη της διαδικτυακής και τηλεφωνικής τραπεζικής πιστεύω πως πρέπει να γίνει μέριμνα για τους κατοίκους του Πόρου, μεγάλης ηλικίας ή χωρίς αυτοκίνητο για να μεταβούν στο Αργοστόλι, να μπορούν να εκπληρώνουν τις τραπεζικές τους ανάγκες με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία. 

Η επανατοποθέτηση του υπαλλήλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Eurobank) στο ταχυδρομείο του Πόρου θα μπορούσε να είναι και αυτό μια εύκολη αν και μερική λύση στα πολλά προβλήματα του Πόρου. 
Σπύρος Καγκάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ