Τρίτη 23 Απριλίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο “ιπτάμενος πύργος” του Μακρύ Γιαλού!

Κάθε χρόνο τα πράγματα χειροτερεύουν για το ναυαγοσωστικό (που λέει ο λόγος) πύργο του Μακρύ Γιαλού. Πέρυσι είχαμε αναδείξει το θέμα στο kefaloniastatus.gr και φυσικά(!) κανένας αρμόδιος-αναρμόδιος δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να μας απαντήσει… πόσο μάλλον να φτιάξει το πρόβλημα!

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τον πύργο όπως ήταν πέρυσι, στις 22/7/2021:

Στις νέες φωτογραφιες βλέπετε πως είναι ο πύργος φέτος, 6/6/2022:

Όπως όλοι μπορούν να δουν, ο ναυαγοσωστικός πύργος είχε πέρυσι μερικά πόδια σκουριασμένα να πατάνε στη γη ενώ φέτος δεν έχει ούτε ένα! Είναι κυριολεκτικά στον αέρα και το μόνο που τον συνδέει με τη γη είναι ένα σίδερο στο πίσω μέρος της κατασκευής που είναι καρφωμένο στο βράχο.

Τι περιμένουν άραγε για να αφαιρέσουν αυτό το ιδιαίτερα επικίνδυνο, όπως έχει διαμορφωθεί απ’ την αδιαφορία τους και την έλλειψη συντήρησης, κατασκεύασμα;

Πέρα από την ολική κατάρρευση, η οποία είναι προ των πυλών, υπάρχει και τεράστιος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν τριγύρω από τα σκουριασμένα και αιχμηρά μέταλλα της του πύργου που προεξέχουν από παντού.

Λυπούμαστε πάρα πολύ γι’ αυτήν την εξαιρετικά επικίνδυνη και ντροπιαστική εικόνα που παρουσιάζει το Αργοστόλι στους επισκέπτες του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ