Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
15 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αναστάτωση στο πρωινό δρομολόγιο για Πάτρα με γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της μόλις επιβιβάστηκε στο πλοίο

Εικόνα άρθρου: Jerry Apostolatos

Αναστάτωση επικράτησε πριν τον σημερινό απόπλου από τη Σάμη προς την Πάτρα όταν μία γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της με το που εισήλθε στο πλοίο και στα καθίσματα δίπλα στη σκάλα.

Για αρκετές στιγμές η εν λόγω κυρία δεν αντιδρούσε στις προσπάθειες των ανθρώπων της να τη συνεφέρουν με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ανησυχία. Δυστυχώς τη δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε κανένας ιατρός μέσα στο πλοίο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, κι έτσι το πλήρωμα κάλεσε άμεσα για βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Σάμης.

Σύμφωνα με τους αυτόπτεις μάρτυρες δεν υπήρχε ασθενοφόρο και έτσι έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ προκειμένου να έρθει ασθενοφόρο από το Αργοστόλι. Ωστόσο, σταδιακά η γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της και αποβιβάστηκε από το πλοίο γύρω στις 8:45 με αναπηρικό αμαξίδιο κι ενώ το ασθενοφόρο είχε φτάσει στην προβλήτα. Το πλοίο απέπλευσε προς την Πάτρα στις 8:50 κι αφού είχαν προηγηθεί οι σχετικές ενημερώσεις από τον πλοίαρχο για τους λόγους της καθυστέρησης.

Σύμφωνα με τους επιβάτες ο συντονισμός των μελών του πληρώματος ήταν πολύ καλός αλλά ο φόβος της γνώσης ότι η Σάμη δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το ελαφρύ (ελπίζουμε κι ευχόμαστε) περιστατικό με τις υπάρχουσες υποδομές υγείας, ήρθε και φώλιασε για τα καλά μέσα τους…

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην υγεία της αγαπητής συμπολίτισσας και άμεσα να συνεχίσει το ταξίδι της που σήμερα ματαιώθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ