Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μήνυμα Γιάννη Π. Καλαφάτη, CEO IOKAL

Ο Όμιλος IOKAL βρίσκεται στο κατώφλι της συμπλήρωσης μισού αιώνα λειτουργίας, αποτελώντας ίσως ένα άξιο παράδειγμα επιτυχημένης οικογενειακής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Από το 1976 η εταιρία μας με αφετηρία την Κεφαλονιά και το ιδιόκτητο λατομείο άμορφου ανθρακικού ασβεστίου, προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα καλύπτοντας κάθε απαίτηση της χημικής και σύνθετης βιομηχανίας σε ανθρακικό ασβέστιο, με κύριες εφαρμογές την παραγωγή χρωμάτων και πλαστικών πρώτων υλών. Όλα αυτά τα χρόνια ανέπτυξε τη δική της τεχνογνωσία στον τρόπο παραγωγής δημιουργώντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων και καινοτομιών, επεκτείνοντας την παρουσία της με σύγχρονες παραγωγικές μονάδες σε Αθήνα και Καβάλα, παραμένοντας πάντα πιστή στις αρχές, τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της.

Η μοναδικότητα της Ά ύλης μας, του κοιτάσματος του άμορφου ανθρακικού ασβεστίου της Κεφαλονιάς και η πολύχρονη πείρα μας στην παραγωγή υπέρλεπτων προϊόντων, δικαιωματικά μας κατατάσσει στην ηγετική θέση της ελληνική αγοράς και μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών της Ευρώπης. Σήμερα, έχουμε καταφέρει τα προϊόντα μας να εξάγονται σε παραπάνω από 70 χώρες ανά τον κόσμο και να αποτελούν την κορυφαία επιλογή σε προμήθεια ανθρακικού ασβεστίου.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου IOKAL αποτελεί την πιο σημαντική μας επένδυση και όλοι μαζί πορευόμαστε με κύριο γνώμονα το όραμα και τις αξίες μας, διατηρώντας ακέραιο τον «οικογενειακό» μας χαρακτήρα. Η φιλοσοφία μας για προϊόντα υψηλής ποιότητας και η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης, χαρακτηρίζουν τη δράση μας και παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη και επέκταση του Ομίλου μας. Παράλληλα η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, τους ανθρώπους μας, μα κυρίως με τους πελάτες μας, αποτελούν για τον Όμιλο IOKAL το θεμέλιο λίθο για το χτίσιμο μιας πολύχρονης συνεργασίας.

Ο πρώτος μισός αιώνας ύπαρξης της εταιρείας μας χαρακτηρίστηκε από δημιουργικότητα, εξέλιξη και επιτυχία. Στον ορίζοντα του επόμενου μισού, βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία νέων προϊόντων βιομηχανικών ορυκτών για τον κλάδο των λιπασμάτων και ζωοτροφών, η συνέχιση των δραστηριοτήτων μας με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη και η αδιάκοπη προσφορά μας στην ελληνική οικονομία. Η καθημερινή αναγνώριση και η εμπιστοσύνη από τους πελάτες, η εκτίμηση των συνεργατών και των ανθρώπων μας, είναι οι λόγοι που μας ωθούν να καλωσορίσουμε με αισιοδοξία τον επόμενο μισό αιώνα της επιχειρηματικής δράσης μας.

Γιάννης Π. Καλαφάτης

CEO IOKAL GROUP

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ