Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
15 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“δεν υπάρχει ανοσία, μόνο αγέλη υπάρχει μάτια μου”

ΓΚΟΥΦΙ
Είδα μετά από καιρό την ενημέρωση των 6 για την πανδημία.
Λεγανε ότι πάμε καλύτερα με τους εμβολιασμούς, κάπου αναφέρθηκε μάλιστα ότι το μαζεμα της ελιάς (;;) οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων. Ακούγεται παράλογο,το ξέρω, αλλά σκέφτηκα ότι αφού οι αστυνομικοί δεν μεταδίδουν, μάλλον από τις ελιές θα είναι τελικώς ο κορωνοιος, προχωρανε τα πράγματα, κάποτε είχαμε μόνο τον δάκο, βλέπεις.

Και ήταν τόσο σαν κακογραμμενο καρτούν αυτό που έβλεπα, που με το χέρι στην καρδιά θα ήθελα να αντικατασταθει από το πιο κάτω (βλέπε φώτο).

Γιατί είναι σύντομο, ειλικρινες και δεν αφηνει να αιωρειται η ψευδαίσθηση ότι κάτι θα κάνουμε για τον κόσμο, γιατί – όχι – δεν θα κάνουμε τίποτε απολύτως,
θέλουμε να κολλήσετε,
θελουμε να κολλήσουν και τα παιδιά σας,
αν δεν θέλαμε δεν θα είχαμε αυτά τα σχολεία – θα είχαμε άλλα,
δεν θα είχαμε αυτά τα μέτρα – θα είχαμε άλλα.

Έμεινε ο κόσμος να κοιτά τις ειδήσεις, να ονειρεύεται την ανοσια της αγελης, αλλά φευ! – δεν υπάρχει ανοσια, μόνο αγελη υπάρχει μάτια μου.

Ωσάν την αγελη συμπεριφερεται και ωσαν τέτοια ποδηγετειται.
Κι έτσι όλοι μαζί θα κατηφοραμε, εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, στο απυροβλητο κανείς. Κι αν ζούσε ο Καββαδίας, εμάς θα έκανε εικόνα για τους “επτά νανους”, ένας κουτσος εδώ κι ένας στραβός κάπου παραπέρα, να σπρωχνουν τον καιρό μέχρι να βρουν στεριά στο επόμενο greek summer.

Και απο χειμώνα, έχει ο Θεός.
Δεν κάνει σχέδια ο Έλληνας, το πολύ πολύ να κάνει ένα tik tok.
Ως εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ