Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
16.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σχετικά με την απάντηση Κουρή για το ark: “δεν μας πείθει το φαρισαϊκό ευχαριστώ”

Ο κ. Κουρής αφού μπήκε στο υαλοπωλείο και έσπασε τα πάντα, προσπαθεί να κολλήσει τα συντρίμμια που δημιούργησε με επιχειρήματα που δεν ευσταθούν και συγκρούονται με τη λογική.

Πρώτον, δεν ήταν καταγγελίες πολιτών, ήταν μιας ομάδας ανθρώπων που διαχρονικά ασκούν πολεμική στο τεράστιο και με ανιδιοτέλεια έργο που επιτελείται στο καταφύγιο. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τους λόγους.

Δεύτερον, το επιχείρημα για τη δημόσια υγεία είναι σαθρό να μη πω ιταμό. Ουδείς από τους υπεύθυνους, τους εκατοντάδες επισκέπτες και εθελοντές δεν έχει ασθενήσει τα 15 περίπου χρόνια λειτουργίας του καταφυγίου.

Τρίτον, η αναποτελεσματική επικοινωνία με το Δήμο δεν μπορεί να αποβεί εις βάρος των ζώων. Όταν δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα οφείλουμε να επιμείνουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητες πειθούς. Εξαλλου ο Δήμος πάντα ανέμενε τα ψίχουλα από τη Πολιτεια.

Ασκήσατε κ. Κουρή πίεση στη Πολιτεία για μεγαλύτερη ενίσχυση; Μάλλον όχι, γιατί τώρα ανακαλύψατε πως υπάρχει καταφύγιο, τώρα πως υπάρχει Μαρίνα και δεν μας πείθει το φαρισαικό ευχαριστώ.

Ανανεώνουμε βέβαια την πιο σημαντική λύση διαχείρισης του προβλήματος στην ενδιάμεση κατάσταση μέχρι τη κατασκευή του νέου καταφυγίου. Εαν υπολογίσω ότι τα σχολεία κατασκευάσθηκαν μετά από 15 χρόνια, είναι εύκολο να υπολογίσουμε το χρόνο υλοποίησης κατασκευής του.

Τέλος, οι πολίτες, οι υποστηρικτές του ΑΡΚ σε πολλές χώρες, οι εθελοντές περιμένουν να κάνετε πράξη τα λόγια σας περί αγάπης των ζώων, παρουσιάζοντας τη πρόταση σας για τη διαχείριση των αδέσποτων του καταφυγίου αλλά και αυτών εκτός καταφυγίου που κάθε μέρα χρειάζονται τη προστασία, τη περίθαλψη από αυτούς που ξέρουν πως και τα αγαπούν πραγματικά.

Ιωάννης Κοσμάτος
Εκπαιδευτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ