Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
14.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ζωοφιλική δραστηριότητα του Δήμου Σάμης

Τα εικονιζόμενα κουτάβια είναι 7-8 εβδομάδων, ημίαιμα Γκέγκας. Όσοι θελήσουν να υιοθετήσουν, θα παραλάβουν τα κουτάβια αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα. Εκτιμάται ότι θα γίνουν μεσαίου μεγέθους.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα Αδέσποτα Ζώα & τον Αγροτικό Τομέα
Θεμιστοκλής Δευτεραίος: 6993498652
Δήμος Σάμης: 2674360515
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα Αδέσποτα Ζώα &τον Αγροτικό Τομέα

Θεμιστοκλής Δευτεραίος


O ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ σε συνεργασία με την Παγκόσμια Φιλοζωική Οργάνωση NETWORK FOR ANIMALS, σχεδιάζουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών στην κοινοτική αίθουσα του Φισκάρδου (κάτω από το πρώην Αστυνομικό Τμήμα) το διάστημα 20 – 27 Φεβρουαρίου 2022. Το NetworkforAnimals είναι ένας μη κυβερνητικός, διεθνής οργανισμός για την ευζωία των ζώων που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Το φαινόμενο των μεγάλων πληθυσμών αδέσποτων κυρίως γατιών, τα οποία πολλαπλασιάζονται με φρενήρη ρυθμό κάθε χρόνο αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα σε όλο το νησί. Η συγκεκριμένη δράση έχεις ως σκοπό να δώσει μια λύση στο πρόβλημα αυτό και να ενισχύσει την ποιότητα ζωής των αδέσποτων.

Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης στειρώσεων θα χρειαστούν εθελοντές για διάφορες βοηθητικές εργασίες. Επιπλέον, θα χρειαστούν κάποια υλικά όπως παλιές κουβέρτες, σεντόνια και πετσέτες.  Όσοι ενδιαφέρεστε να ενισχύσετε την προσπάθεια εθελοντικά μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες ή να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • Δέσποινα 6941699838
  • Κατερίνα 6906181145
  • Θέμης 6993498652

Με επόμενο δελτίο τύπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά αναφορικά με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και περιοχές δράσης, όπου θα μπορείτε να μεταφέρετε αδέσποτες γάτες για στείρωση.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ