Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έκτακτη Δρομολόγηση του ΕΓ/ΟΓ «ΑΙΝΟΣ» στο δρομολόγιο Βαθύ-Φρίκες

Μετά από αίτημα του Δημάρχου και του Έπαρχου Ιθάκης αποφασίστηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής η έκτακτη δρομολόγηση του ΕΓ/ΟΓ «ΑΙΝΟΣ» στο δρομολόγιο Βαθύ-Φρίκες από το Σάββατο 9/1, μέχρι την αποκατάσταση των καταστροφών στο οδικό δίκτυο.

Λόγω των καιρικών συνθηκών δυστυχώς σημειώθηκαν νέες καταστροφές στο οδικό δίκτυο της Ιθάκης, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συγκοινωνίας μεταξύ Βόρειας και Νότιας Ιθάκης.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Στανίτσας και ο Έπαρχος Ιθάκης κ. Λιβιτσάνηςαπευθύνθηκαν στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με επείγον αίτημα τους, προς αναζήτηση προσωρινής λύσης, μέχρι την αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Η λύση που δόθηκε ήταν άμεση, καθώς αποφασίστηκε η δρομολόγηση του ΕΓ/ΟΓ «ΑΙΝΟΣ»3 έως 4 φορές τη μέρα στο δρομολόγιο Βαθύ-Φρίκες, για όσο διάστημα απαιτηθεί. Τα δρομολόγια ξεκινούν το Σάββατο 9 Ιανουαρίου. Με αυτό τον τρόπο θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Βόρειας Ιθάκης ώστε να έχουν πρόσβαση στο Βαθύ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη και την Γενική Γραμματέα κ. Καλογήρου, με την οποία είχα διαδοχικές συνομιλίες για την ανεύρεση της καλύτερης λύσης. Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ