Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εγκατάσταση σημείων WiF4EU στο Δήμο Σάμης

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην μελέτη για εγκατάσταση ασύρματων σημείων(APs) σύνδεσης WIFI4EU σε επιλεγμένασημεία με σκοπό την κάλυψη ευρύτερων περιοχών ενδιαφέροντος στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Η εγκατάσταση των APsπραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της εταιρείας Amicro.

 ΔΕ ΣάμηςΣάμη
– Νέο κτήριο Δήμου (2 APs)Παραλία Σάμης (2 APs)ΜελισσάνηΧαράκτι – πρ. Δημοτικό Σχολείο Πυργίου –
ΔΕ Πυλάρου
Δημοτικό Γραφείο Αγίας Ευφημίας (2 APs)Παραλία Αγ. Ευφημίας Δημοτικό Αναψυκτήριο Παραλίας Μύρτου Ζησιμάτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη – Μακριώτικα Πολύκεντρο “Θεμος Ποταμιάνος” – Διβαράτα
ΔΕ Ερίσου
Πρ. Δημοτικό Σχολείο Άσσου (2 APs)Κοινοτικό Γραφείο Φισκάρδου (2APs)Πρ. Δημοτικό Σχολείου ΑντυπάτωνΕρίσου

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης όλων των ασύρματων σημείων πρόσβασης θα ακολουθήσει περίοδος δοκιμών για την βελτιστοποίηση της υπηρεσίας. Ο στόχος του Δήμου είναι να προστεθούν και άλλα σημεία ασύρματης πρόσβασης για καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου.

Η εγκατάσταση γίνεται στο πλαίσιο του Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου – μια μακρά διαδικασία με πολύ προσεκτικά βήματα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται