Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΡΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕΛΙΟΥ

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) υπενθυμίζει στον Κεφαλλονίτη και Θιακό Μελισσοκόμο ότι, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση σχετικά με τον  καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων για την εφαρμογή της δράσης 4.1 «Αναλύσεις Μελιού» έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδος εφαρµογής του επιδοτούμενου Προγράµµατος  για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το 2020».

        Τα μελισσοκομικά προγράμματα και συγκεκριμένα δράσεις, όπως οι Αναλύσεις Μελιού, στηρίζουν έμπρακτα και απευθείας τους ντόπιους Μελισσοκόμους, επιτρέποντας τη συνέχιση της παραγωγής μελιού υψηλής ποιότητας, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

        Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης επιδιώκοντας την μεγιστοποίηση της απορροφητικότητας των διαθέσιμων πόρων, μέσω δράσεων όπως η παραπάνω, προς όφελος των ντόπιων Μελισσοκόμων μελών και μη της ΕΝΩΣΗΣ, καθώς και της Κεφαλλονίτικης & Θιακής ποιοτικής παραγωγής μελιού, παρέχει διευκρινήσεις στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων, που λειτουργούν καθημερινά από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στη παραλιακή λεωφόρο στο Αργοστόλι.

       Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ