Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
14 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επερώτηση Γαλιατσάτου για το πανιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου

Για ποιο λόγο διακόπτεται το Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου; επερωτά την κα περιφερειάρχη η ΑΝΑΣΑ. Το τουρνουά καθιερώθηκε και πραγματοποιούταν κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία επί θητείας της περιφερειακής αρχής ΑΝΑΣΑ. Η διακοπή του, όπως και η αντίστοιχη κατάργηση του Πανιόνιου Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, δείχνει εχθρική και τιμωρητική στάση απέναντι στην νέα γενιά των νησιών μας, επισημαίνει η παράταξη.

Το κείμενο της επερώτησης:

Προς κ. Περιφερειάρχη

Η περιφερειακή αρχή επί θητείας μας, αξιοποιώντας την σχετική προθυμία και τις προτάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας και βεβαίως και των ΕΠΣ Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας/Πρέβεζας, προχώρησε στην καθιέρωση του Πανιόνιου τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων των ΕΠΣ με αθλητές ηλικιών από 13-16 ετών.

Όλες οι μέχρι τώρα διοργανώσεις στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και έδωσαν την ευκαιρία στους νέους αθλητές μας να γνωρίσουν νέους τόπους, να γνωρίσουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν αθλούμενοι.

Κατά γενική ομολογία η διοργάνωση αυτή, που στηρίχθηκε οικονομικά και οργανωτικά από την ΠΙΝ, συνέβαλε στην συνοχή της Περιφέρειας και στην δημιουργία ενός πλαισίου αθλητικής άμιλλας και αλληλεγγύης.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η σημερινή περιφερειακή αρχή διακόπτει την συνέχεια της διοργάνωσης και δεν πραγματοποιεί τις φετινές εκδηλώσεις.

Επερωτάται η κ. περιφερειάρχης:

Για ποιο λόγο διακόπτεται το ΠΑΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

Σας υπενθυμίζω ότι έχετε ήδη καταργήσει το Πανιόνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών ήδη από πέρυσι, χωρίς δικαιολογία.

Γιατί είστε τόσο εχθρικοί και τιμωρητικοί απέναντι στην νέα γενιά των νησιών μας;

Μήπως τελικά ισχύει αυτό που κάποιοι συμπολίτες μας αναφέρουν και πιστεύουν, ότι δηλ. καταργείτε με φανατισμό κάθε πρωτοβουλία της περιφερειακής αρχής/ΑΝΑΣΑ, αδιαφορώντας αν αυτό πλήττει ευθέως τους νέους του τόπου μας, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό;

Για την ΑΝΑΣΑ:

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

περιφερειακός σύμβουλος

επικεφαλής ΑΝΑΣΑ

τ. περιφερειάρχης Ι.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται