Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ντροπή! Εν μέσω Ιανού και πανδημίας η Περιφερειάρχης κάνει απευθείας αναθέσεις για… μεταξωτά φουλάρια!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του altsantiri.gr, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων υπέγραψε απόφαση με την οποία κάνει απευθείας ανάθεση για την προμήθεια 102 μεταξωτών φουλαριών έναντι 5.000€!

Μετά την κάλυψη των εξόδων από την ΠΙΝ της επίσκεψης του κ. Χαρδαλιά στα Ιόνια προκειμένου να κάνει βόλτες με το ελικόπτερο πάνω από τα νησιά μας, όπως κατήγγειλε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης, έρχεται και αυτή η απόφαση-πρόκληση για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας απ’ άκρη σε άκρη σ’ όλα τα Ιόνια Νησιά.

Η κα Κράτσα υπήρξε ευρωβουλεύτρια της ΝΔ επί τρεις συνεχόμενες θητείες, δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια δηλαδή, οπότε αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα έξοδα δημοσίων σχέσεων και φιλοξενίας τα οποία επικαλείται για τη δικαιολόγηση της ακατανόητης απόφασης.

Και στο κάτω-κάτω δεν μπορούμε να εκλάβουμε αυτήν την ανάγκη ως αντικειμενική. Δηλαδή αν ο επόμενος Περιφερειάρχης είναι άνδρας, θα πρέπει να φοράει μεταξωτά φουλάρια για τις ανάγκες δημοσίων σχέσεων και φιλοξενίας;;;

Παράλληλα, η προκλητική απόφαση της Περιφερειάρχη καταπατά την οποιαδήποτε ζωοφιλική έννοια και αξία καθώς είναι γνωστό ότι για να παραχθεί το ζωικό μετάξι που παρήγγειλε η Περιφερειάρχης, χρειάζεται να θανατωθούν και να μην προλάβουν ποτέ να ζήσουν χιλιάδες πεταλούδες όταν ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της νύμφης… Είναι άλλωστε γνωστή η σπουδή της κας Κράτσα σχετικά με την προώθηση της γούνας και την αδυναμία της να κατανοήσει τις αντιδράσεις για την παραγωγή γούνας.

Τελικά υπάρχουν μερικοί συνάνθρωποι που δεν τους συγκινούν ούτε οι πανδημίες, ούτε οι οικονομικές κρίσεις, ούτε οι κλιματικές κρίσεις, ούτε η φτωχοποίηση των συμπολιτών τους, ούτε τα τρομακτικά ποσοστά ανεργίας, ούτε η μετανάστευση των νέων παιδιών στο εξωτερικό αλλά ούτε και τα ζωοφιλικά αισθήματα. Το μόνο που τους συγκινεί είναι η θαλπωρή μιας γούνας και το χάδι ενός μεταξωτού φουλαριού…

Ελπίζουμε στην επόμενη απευθείας ανάθεση της Περιφερειάρχη, να μη σκεφτεί να παραγγείλει μεταξωτές μάσκες για τις ανάγκες ανάσχεσης του κορωναϊού!!!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα και το έγγραφο που το συνοδεύει :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ