Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
23 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κωνσταντινίδης για Ρουβά : Ας ξεκοκαλίσει τα χιλιάδες € που του δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ μηνιαίως από την ΕΡΤ μέσω της γυναικός του κι ας το βουλώσει!

Σακης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής που στις 19 Μαΐου του 1997, συμμετέχει με τον Τούρκο Μπουρατ Κουτ σε συναυλία στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Ο Ρουβάς αποδέχθηκε πρόταση να τραγουδήσει , στην γιορτή νεολαίας του Τουρκικού κράτους που γιορτάζει την σφαγή των Ελλήνων του Πόντου. Παρά τις διαμαρτυρίες ο Ρουβάς επέλεξε τελικά να πάει τραγουδήσει.

Τότε στο δελτίο ειδήσεων καλεσμένος του κ. Ευαγγελάτου είχα μια έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Ψινάκη τον τότε μάνατζερ του. Και τότε ο Ευαγγελάτος προσπάθησε να τον ξεπλύνει, χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα μια απλή καλλιτεχνική εκδήλωση. “Ο Ρουβάς επιλέγει την ημέρα που εμείς οι Πόντιοι έχουμε μνημόσυνο για τα 353.000 θύματα της Τουρκικής θηρωδίας, να πάει να γλεντήσει με τους Τούρκους , που έκαναν αυτή την ημέρα, την 19η Μαΐου εθνική εορτή επειδή ακριβώς μας έσφαξαν.

Με απλά λόγια όταν εμείς έχουμε μνημόσυνο στο σπίτι μας, αυτός πάει στο γλέντι του δολοφόνου που διασκεδάζει, ακριβώς επειδή μας έσφαξε”, αυτά είχα τονίσει τότε.

Πατριωτισμό δεν θα μας πουλήσει ο Ρουβάς, άιντε γιατί κάποιοι, του τα έχουμε μαζεμένα. Ας ξεκοκαλίσει τα χιλιάδες ευρώ που του δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ μηνιαίως από την ΕΡΤ μέσω της γυναικός του και ας το βουλώσει!
Δημήτρης Κωνσταντινίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ