Σάββατο 27 Απριλίου 2024
13 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όργιο βίας από την ΕΛ.ΑΣ. : Με αύρες, χημικά και κρότου λάμψης απέναντι σε διαδηλωτές

Μόνο ως όργιο αστυνομικής βίας που μάλλον επιχειρεί την αναπαράσταση μιας άλλης σκοτεινής της εποχής, μπορεί να περιγραφεί η σημερινή ρεβανσιστική διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι σε διαδηλωτές που τηρούν τα υγειονομικά μέτρα και θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Η Ελληνική Αστυνομία άφησε στην άκρη τα προσχήματα και εξαπέλυσε απρόκλητη επίθεση σε μια συμβολική διαδήλωση στην Πανεπιστημίου, όπου οι διαδηλωτές τηρούσαν ευλαβικά τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα προστασίας.

Η Αστυνομία επιτέθηκε στους διαδηλωτές με αύρες, χημικά και κρότου λάμψης.

Η αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση απωθώντας τον κόσμο προς την Ομόνοια χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.

Δεκάδες προσαγωγές

Οι αστυνομικοί έκαναν πάνω από 50 βίαιες προσαγωγές, κουβάλησαν χειροπόδαρα άοπλους διαδηλωτές που δεν αντιστέκονταν, έριξαν άλλους στο έδαφος παντώντας με το γόνατο στην πλάτη τους, γράπωσαν άλλους από τον λαιμό…

Οι προσαχθέντες μεταφέρονται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ. Στο πλευρό τους οι βουλευτές του ΚΚΕ.


Ακόμη, επιτέθηκαν σε βουλευτές του ΚΚΕ, σκίζοντας ελαφρώς μάλιστα τα ρούχα του Παφίλη, απώθησαν με τη βία τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, και άλλα πολιτικά πρόσωπα, που διαμαρτύρονταν απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών.

Στη συνέχεια καταδίωξαν τον κόσμο που στο μεταξύ έφευγε από το σημείο, προχωρώντας σε επιπλέον προσαγωγές και ρίψη χημικών. Οι διαδηλωτές έχουν φθάσει στο ύψος της πλατείας Καραϊσκάκη στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη ρίψη κρότου λάμψης.

ΠΑΜΕ: Δεν θα περάσει έτσι

ΠΗΓΗRosa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ