Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
14.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αγόρασε μάσκες κατά 350% ακριβότερες, ζητάει και τα ρέστα, εκτίθεται διπλά !

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αγόρασε μάσκες κατά 350% ακριβότερες , ζητάει και τα ρέστα, εκτίθεται διπλά !

Του Μάκη Νοδάρου

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την προκλητική αγορά των 37.500 μασκών μιας χρήσης ακριβότερες κατά 350% από το σούπερ μάρκετ του ιού του δημοτικού του συμβούλου με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης , επιχειρεί ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αλλά δυστυχώς γι αυτόν εκτίθεται περισσότερο.

Παραβλέποντας το ηθικό του ζητήματος της εμπλοκής του μέλους της παράταξής του στην υπόθεση  και με καθυστέρηση δέκα ημερών ο κ. Μιχαλάτος σε επιστολή του – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ που έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα , απαντά στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :   https://www.documentonews.gr/article/pantoy-apeytheias-anatheseis-rabasaki-se-hmeteroys ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι ο δήμος Αργοστολίου :

« Απευθύνθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία ( σ.Σ : πρόκεται για την εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ» ) απευθείας και ζήτησε προσφορά για την συγκεκριμένη μάσκα που είχε επιλεγεί. Δεν απευθυνθήκαμε σε κανέναν έμπορο, σε κανέναν ενδιάμεσο αλλά απευθείας στον κατασκευαστή. Η τιμή που μας προσέφερε το Σεπτέμβριο 2020, ήταν 0,40 (σαράντα λεπτά) ανά μάσκα χωρίς  ΦΠΑ.»

Δυστυχώς για τον κ. Μιχαλάτο η απάντηση που λάβαμε από την συγκεκριμένη εταιρεία , όταν εκθέσαμε τους σημερινούς ισχυρισμούς του ήταν ότι στο λογιστήριό της δεν έχει καταγραφεί ποτέ και πουθενά …καμία αίτηση για προσφορά η διαδικασία αγοραπωλησίας μασκών  με τον δήμο Αργοστολίου .

Εξ άλλου – όπως αναφέρθηκε – η διαδικασία των ΟΤΑ που ζητούν προσφορές για τις μάσκες λόγω της πανδημίας του covid 19 γίνεται πάντα εγγράφως .

Σημειώνεται ότι ο δήμος Περιστερίου – όπως είχε γράψει η εφημερίδα Documento – είχε προμηθευτεί μάσκες από τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ σε τιμή 0,15 λεπτά την μία …όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο στην Διαύγεια: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : DIAYGEIA DHMOS PERISTERIOY

Μετά από αυτό ο κ. Μιχαλάτος ας κάνει την αυτοκριτική του ως δήμαρχος και ας αναλογιστεί  τις ηθικές του ευθύνες  απέναντι στους πολίτες που τον ψήφισαν .-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ