Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
27 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άκρα σιωπή…

Επείγουσα  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ της ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Προς το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Καλούμε και σήμερα με το παρόν την Πλειοψηφία του Δ.Σ του Συλλόγου μας να συζητήσει το αίτημα της ΔΑΣ ΟΤΑ  με ημερομηνία  9.2.2021  που έχει ως εξής:

“προς το Δ.Σ του Συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Κεφ/νιας και  θάκης

Υπ’ οψιν: Προέδρου Δ.Σ   – 9.2.2021 ”

ΘΕΜΑ: Συνάντηση με την Δημοτική Αρχή.

Με το παρόν  ζητάμε την άμεση απόφαση για συνάντηση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας με την Δημοτική Αρχή, με θέμα συζήτησης    “Απολυμένες σχολικές μετανάστριες καθαρίστριες  και σχολεία εν μέσω covid19 (3ο κύμα πανδημιας)

Η κατεπείγουσα συνάντηση με την Δημοτική Αρχή αφορά θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων και των καθηκόντων του Συλλόγου μας.

Για τη  ΔΑΣ ΟΤΑ

Έφη Διονυσάτου

Υ.Γ Η απάντηση της πλειοψηφίας του Συλλόγου μας να μας δοθεί γραπτώς.

Έκτοτε δεν υπήρξε καμμία απάντηση. Άκρα σιωπή..

Αντιθέτως  διαβάσαμε τη  δημοσίευση στα τοπικά ΜΜΕ ανακοίνωση του Συλλόγου μας με  ημερ. 11.2.21 “σχετικά με τη εμφάνιση συμπτωμάτων της λοίμωξης covid 19 σε υπαλλήλους του Δήμου Αργοστολίου”  σε μια έκτακτη συνεδρίαση που συνήλθε εκτάκτως στις 11.2.21 και αποφάσισε τα παρακάτω (έτσι αναφέρουν στην ανακοίνωση) .

Να σημειωθεί ότι ΔΕΝ κάλεσαν το εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ με τη  συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να τοποθετηθούμε  καταθέτοντας τις θέσεις μας για το εν λόγω θέμα.

Η ανακοίνωση η οποία διαμορφώθηκε ερήμην διαβάστηκε τηλεφωνικά στις 11.2.21  στις 20.45 μ.μ  και  φυσικά δεν την  ψηφίσαμε.. 

Καλούμε  την πλειοψηφία του Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ έστω και τώρα να σταθεί στο ύψος των  περιστάσεων για τον κλάδο μας.

ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ