Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στη Βασιλική και στο Νυδρί, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος- «Δυο σχέδια, δυο δράσεις με την σφραγίδα της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ»

Ο πρώην περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος, επισκέφθηκε χθες μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και π. αντιπεριφερειάρχες Θ. Χαλικιά και Σ. Γαλιατσάτο , την Βασιλική και το Νυδρί.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του ο κ. Γαλιατσάτος είπε: «Στην Βασιλική σε επαφή με το επίσης νέο αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ράμπας πρόσδεσης ΕΓ/ΟΓ. Μετά από τα πλείστα εμπόδια που τέθηκαν εκ μέρους συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων της περιοχής, μετά από την ανεξήγητη αμέλεια και καθυστέρηση της σημερινής περιφερειακής αρχής , το λιμάνι της Βασιλικής αποκτά εκ νέου τα χαρακτηριστικά ενός λιμανιού σύνδεσης και συνοχής της ΠΙΝ και η γραμμή Βασιλική-Φισκάρδο θα επανέλθει την προσεχή περίοδο».

Επίσης για την επίσκεψη του στο  Νυδρί ,επεσήμανε ότι «το ένα από τα δυο μεγάλα έργα ανάπτυξης που σχεδίασε ,χρηματοδότησε και προώθησε η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ, αυτό της ανάπλασης του κεντρικού εμπορικού δρόμου, υλοποιείται και αλλάζει την εικόνα του οικισμού. (Εντοπίσαμε βέβαια ορισμένες κακοτεχνίες που πρέπει να διορθωθούν).
Δυο σχέδια , δυο δράσεις με την σφραγίδα της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ , βοηθούν τα μέγιστα την τοπική οικονομία».

ΠΗΓΗotavoice

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ