Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σκληρό ροκ απ’ το τοπικό ΚΙΝΑΛ στο βουλευτή της ΝΔ Παναγή Καππάτο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 2-2-2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ο Κ. ΚΑΠΠΑΤΟΣ;;;

Με έκπληξη, η τοπική μας κοινωνία ανέγνωσε την ανάρτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παναγή Καππάτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει ότι: «Το ΚΙΝΑΛ επιλέγοντας το ρόλο του επιτήδειου ουδέτερου στη Βουλή, εξισώνει τον θύτη και το θύμα και ανέχεται την αμφισβήτηση αποφάσεων της δικαιοσύνης. Παίρνει ίσες αποστάσεις από τον Πολακισμό….». Προφανώς, ο τοπικός Βουλευτής υιοθετεί τη χουλιγκανικού χαρακτήρα σύγκρουση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που οδηγεί σε πρωτοφανείς καταστάσεις και μετατρέπει τη Βουλή των Ελλήνων σε Βουλή μιας τριτοκοσμικής χώρας. Συντηρεί ο κ. Καππάτος με την ανάρτησή του το τοξικό κλίμα που ενισχύει την κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών για την πολιτική και υποβαθμίζει την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.

Είναι θλιβερή, η ασέβεια απέναντι στους θεσμούς και ιδιαίτερα αυτόν της Δικαιοσύνης, ενόψει της ανικανότητας διακυβέρνησης της χώρας από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ. Δυστυχώς, ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντιθεσμικής λειτουργίας και κομματικού πατριωτισμού επέλεξε να αναφωνήσει ντροπή, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα για τα δέκα συνολικά πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση Novartis και αθωώθηκαν αναφερόμενος ονομαστικά μόνο στα στελέχη της Ν.Δ., πολιτική απρέπεια που υποδηλώνει την κομματική αντίληψη του κ. Μητσοτάκη αλλά και των Βουλευτών του για την λειτουργία των θεσμών…. 

Υποδείξεις για το ποια πρέπει να είναι η στάση του και μαθήματα πολιτικού πολιτισμού δεν δέχεται το Κίνημα Αλλαγής από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ούτε από προνομιακούς συνομιλητές του υπόδικου παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη.  Είναι προφανές, ότι τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιχειρούν μεθοδευμένη πόλωση. Αποτελεί στρατηγικό στόχο της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να πολώσουν, να διχάσουν, να συσπειρώσουν τα ακροατήριά τους, στα οποία νιώθουν ότι έχουν πρόβλημα. Είναι, όμως, κατώτεροι των περιστάσεων, του χρέους τους και του κοινοβουλευτικού τους καθήκοντος.

Ο κ. Καππάτος επομένως, ας αφήσει στην άκρη τα μαθήματα καλής διαγωγής προς το Κίνημα Αλλαγής (είναι γνωστές άλλωστε από το παρελθόν οι “δημοκρατικές ευαισθησίες” των Γεωργιάδη,  Βορίδη, Πλεύρη και λοιπών στελεχών της Ν.Δ…) και ας μιλήσει επιτέλους για τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας.

Ας μας ενημερώσει:

► Πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από τον κυκλώνα “Ιανό” και τη κακοκαιρία “Μπάλλος”;

► Πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ στους αμπελουργούς και ελαιοπαραγωγούς που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της 15ης Μαΐου 2021;

► Πότε θα στελεχωθούν τα Νοσοκομεία μας με γιατρούς και το Ε.Κ.Α.Β. με πληρώματα;

► Πότε θα υπάρξει επαρκής ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας με την ηπειρωτική χώρα;

► Πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι και  η κατασκευή των σχολείων που επλήγησαν από τους σεισμούς του 2014;

Ας μας διασφαλίσει ότι:

► Θα λειτουργήσει απρόσκοπτα το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”  για τη βελτίωση των υποδομών της αυτοδιοίκησης.

► Με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, οι πολίτες δε θα κινδυνεύσουν να χάσουν  ιδιοκτησίες τους.

► Δεν θα κινδυνεύσει με απώλεια τμήματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το Αργοστόλι,  λόγω μη επαρκών χώρων στέγασής του .

► Θα υπάρξουν ελαφρύνσεις στις φορολογικές – ασφαλιστικές – δανειακές υποχρεώσεις όσων επλήγησαν από τη πανδημία.

Το Κίνημα Αλλαγής, απέναντι στο διχαστικό λόγο και τη πολιτική της πόλωσης, θα συνεχίσει αταλάντευτα την πορεία προόδου και ευθύνης που έχει ανάγκη η πατρίδα μας με συνεπή προγραμματικό λόγο και θέσεις που δίνουν προοπτική και βελτιώνουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού και της τοπικής μας κοινωνίας! Η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής και η ενίσχυση των δυνάμεων του, προφανώς τρομάζει αυτούς που πίστευαν πως η Πολιτική εξαντλείται σε φωτογραφήσεις, δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσεις ημετέρων….  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ