Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κατάρρευση υγειονομικού που βρισκόταν σε απεργία πείνας για το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή

ΠΑΓΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ

Το μεσημέρι της 28η Μαρτίου ένα αναπάντεχο γεγονός συγκλόνισε  το Πανελλήνιο. Μία εκ των υγειονομικών που κάνουν απεργία πείνας από την 21η /3/22 κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναγωνιστών της  την ώρα που κατέφθασε πλήθος  κόσμου από διαμαρτυρία που είχε προηγηθεί έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η Σοφία σωριάστηκε στο έδαφος μετά από οξύ λιποθυμικό επεισόδιο. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, την παρέλαβε ασθενοφόρο που την μετέφερε στον Ευαγγελισμό για περαιτέρω διερεύνηση. Εκεί κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της ,προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις. Τα μέχρι τώρα νέα για την  υγεία της είναι ενθαρρυντικά.

Οι συνάδελφοι και συναγωνιστές της είναι σοκαρισμένοι. Βέβαια, έχουν αποδεχτεί ότι κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο. «Δεν είμαστε πια νέοι . Τα σώματά μας είναι επιβαρυμένα από τα χρόνια και τις ασθένειες. Όμως, δεν υποχωρούμε. Είμαστε εδώ για να  διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλη την Ελλάδα . Είμαστε εδώ για τα παιδιά μας».

Στην ομάδα τους προστέθηκε και ένα καινούργιο μέλος. Η Ειρήνη που αποφάσισε ότι οφείλει να  αγωνιστεί  πλάι στους πέντε συναδέλφους της για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια.

Οι υγειονομικοί αγωνίζονται από την 1η Σεπτεμβρίου για το δικαίωμα στην εργασία. Για το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή, όπως αυτό αποτυπώνεται στον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας. Η επικείμενη παράταση των αναστολών τους που θα τεθεί σε ψηφοφορία την Τετάρτη 30/3/22 δεν τους ματαιώνει. Αντίθετα τους χαλυβδώνει. Γιατί ξέρουν ότι μετά την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ